Απειλεί με μηνύσεις ο Γκλέτσος την Περιφέρεια

xioni20 stylida

Νέα επίθεση Γκλέτσου κατά της Περιφέρειας κι αυτή τη φορά μάλιστα με απειλές για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Αφορμή η κακοκαιρία και ο τρόπος αντιμετώπισης της από την περιφερειακή αρχή και συγκεκριμένα από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα πολιτικής προστασίας, Θανάση Καρακάντζα. Όπως υποστηρίζει ο Δήμαρχος Στυλίδας, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Περιφέρεια για τον απεγκλωβισμό ενός στάβλου – που μάλιστα ανήκει στον πρώην αντιδήμαρχό του κ. Γκλέτσου, Κωνσταντίνο Χριστοδούλου – όπου ο κ. Καρακάντζας φυλάει τα σκυλιά του! Καταγγέλλει μάλιστα ότι την ίδια ώρα στις γύρω περιοχές κινδύνευαν ζωές και για αυτό ο Δήμος Στυλίδας προτίθεται να κινηθεί νομικά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως ο αποχιονισμός στο συγκεκριμένο σημείο έγινε μετά από αίτημα του κ. Χριστοδούλου για να βοηθήσει τα ζώα του, ενώ είχαν προηγηθεί οι απαραίτητοι αποχιονισμοί στη γύρω περιοχή και δεν υπήρχε καν υπόνοια ότι κάποιος, κάπου κινδύνευε. Μάλιστα το συγκεκριμένο μηχάνημα έφυγε αμέσως μετά από την περιοχή για να συνδράμει στο Δομοκό όπου υπήρχε σαφώς πιο έντονο πρόβλημα.

Διαβάστε όμως, για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, την πλήρη καταγγελία Γκλέτσου που έχει ως επικεφαλίδα το χαρακτηριστικό «ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ».

«Ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα μηχανήματα της Περιφέρειας κ. Καρακάντζας Αθανάσιος, ενημερωμένος ξεκάθαρα για όλη την ανεπάρκεια της περιφέρειας σε μηχανήματα και αλάτι, ξεδιάντροπα έπραξε το εξής: Οργάνωσε ολόκληρη εκστρατεία με ειδικό μηχάνημα της Περιφέρειας εχθές στις 6:41 το απόγευμα, ημέρα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, για να προσεγγίσει  το στάβλο του κ. Χριστοδούλου Κωνσταντίνου του φίλου του, για να απεγκλωβίσει τα κυνηγετικά του σκυλιά (του Καρακάντζα δηλαδή), την ώρα που λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω και σε διάφορα άλλα σημεία κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές και εκεί το συγκεκριμένο μηχάνημα (όπου κινδύνευαν οι άνθρωποι) δεν επιχείρησε ούτε στο παραμικρό.  ΕΥΓΕ!!! ΕΥΓΕ!!! ΕΥΓΕ!!!       

ΥΓ1:Ο Δήμος θα κινηθεί νομικά για όλο το φιάσκο με το αλάτι, τα μηχανήματα και τις συγκεκριμένες συμπεριφορές. Οι μαρτυρίες από απλούς πολίτες, εργαζομένους και αιρετούς είναι δεκάδες

ΥΓ2: Κύριε Μπακογιάννη όταν ο επικεφαλής είναι απών και δεν ξέρει, τα φαινόμενα είναι αυτά»

Απάντηση