Βλέπει αγρότες τη Δευτέρα στη Λαμία ο Γ. Τσιρώνης

SYRIZA-KO1

Στη Λαμία θα βρίσκεται την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αγρότες και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα το πρόγραμμα της επίσκεψης Τσιρώνη ξεκινά από Περιφέρεια και Δήμο πριν συναντηθεί το μεσημέρι με αγροτικούς φορείς στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας στην οδό Λεωνίδου.

Ενδιάμεσα στις 12.15 στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων, θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά:

Στις 10:00πμ ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει συνάντηση εργασίας για θέματα της αρμοδιότητάς του με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη και υπηρεσιακούς φορείς, στο κτήριο της Περιφέρειας.

Στις 11:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη, στο Δημαρχείο, ενώ στις 12:15 θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Δημαρχείο της Λαμίας.

Στις 13:00 ο Γιάννης Τσιρώνης θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με τους αγροτικούς φορείς της Περιοχής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, όπου θα συζητήσει μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής, αλλά και αυτά που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, καθώς επίσης και μέτρα που προωθεί το Υπουργείο, όπως για την βιολογική γεωργία και την περιαστική κτηνοτροφία.