Γκάφα στην Περιφέρεια με το ψήφισμα υπέρ Πελετίδη

PERIFEREIAKO9

Η Ελληνική Αυγή φέρεται να ψήφισε την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση!

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με το ψήφισμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας υπέρ του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, το οποίο κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Ούτε λίγο ούτε πολύ στο επίσημο πρακτικό που αναρτήθηκε στο Διαύγεια, παρουσιάζεται οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής, Απόστολος Γκλέτσος και Θεόδωρος Πάνος να ασπάζονται το ψήφισμα που υποστηρίζει την παύση της δίωξης του Δημάρχου, στηριζόμενο στην άποψη ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση!

Η παράλειψη βέβαια είναι ότι οι δύο συγκεκριμένοι σύμβουλοι είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα, λεπτομέρεια που ξεχάστηκε (;) να αναφερθεί στα πρακτικά.

«Δεν υπάρχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εμείς είχαμε αποχωρήσει και δεν γνωρίζαμε καν για την ύπαρξη ψηφίσματος», δηλώνει κατηγορηματικά στην “eΦ” ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Απόστολος Γκλέτσος.

Απομένει η διόρθωση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την ανάκληση της ανάρτησης με διόρθωση του συγκεκριμένου  πρακτικού.

Το συγκεκριμένο ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης με την πολιτική τους τοποθέτηση για το θέμα που υπερψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο:

Απάντηση