Κατέρρευσε η στέγη του Γυμναστηρίου Κύμης

Οι ακραίες καταστάσεις, τις οποίες βιώνει ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου αποτυπώθηκαν με το χειρότερο τρόπο στην κατάρρευση την οροφής στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξαν θύματα καθώς την ώρα που έγινε το περιστατικό (ξημερώματα Τρίτης) αυτό ήταν κλειστό.

Η οροφή δεν άντεξε το βάρος του χιονιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και πλέον να μοιάζει με… ανοικτό.

«Έχει πέσει ολόκληρη η οροφή. Οι καταστάσεις εδώ είναι τριτοκοσμικές. Ευτυχώς το γήπεδο ήταν κλειστό και δεν χτύπησε κάποιος» δήλωσε o πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Κύμης, αλλά και Αντιδήμαρχος στην περιοχή, Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Η πόλη της Κύμης και εν γένει ο Δήμος ήταν ο πρώτος που κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ από το απόγευμα της Δευτέρας επιχειρούν στην περιοχή μονάδες του στρατού ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι και να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν τα ορεινά χωριά της περιοχής.

Ο τεχνικός της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος με ανάρτησή του στο facebook μίλησε για θλίψη καθώς «έπεσε »το σπίτι μας»» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε «Τα τελευταία 4 χρόνια ήμουν από το πρωί ως το βράδυ εκεί, ήταν σαν το σπίτι μας, oπότε είναι δύσκολο πολύ για εμένα» ενώ σημείωσε πως «Είχαμε προγραμματίσει το Σάββατο να ανέβουμε στην πόλη ώστε να κόψουμε την πίτα στη φυσική της έδρα μαζί με τον κόσμο της».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το κλειστό της πόλης, το οποίο παραδόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ήταν σε διαδικασία ανακατασκευής ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην Α1 μπάσκετ, με την ομάδα να έχει μετακομίσει στη Χαλκίδα.

 

Κράτα το