Νέος πρόεδρος στη Β’ Εθνική ο Λεωνίδας Λεουτσάκος

Ελλείψει υποψηφιοτήτων για την προεδρία βρέθηκε η λύση στη Β’  Εθνική. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είναι ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας, ενώ β’ αντιπρόεδρος θα είναι ο Χρήστος Δημόπουλος της Ελευσίνας. Στη θέση του α’ αντιπροέδρου θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος προ εβδομάδων είχε παραιτηθεί…

Στην επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρονται τα ακόλουθα:

 «Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Β’  Εθνικής ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

  1. Εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Λεωνίδας Λεουτσάκος (ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) με Α’ Αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο (ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) και Β’ Αντιπρόεδρο τον Χρήστο Δημόπουλο (ΠΑΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ).
  2. Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να προχωρήσει στην αναμόρφωση των πινάκων παρατηρητών και οικονομικής επιστασίας και σύντομα θα προσδιοριστούν τα σχετικά σεμινάρια εκπαίδευσης».

Αμισθί το προεδρείο

Ο Λεουτσάκος έκανε γνωστό ότι το προεδρείο της Β’  Εθνικής θα εργάζεται αμισθί.

Μετά την εκλογή του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Το έργο είναι δύσκολο, έχει πολύ δρόμο. Η υποψηφιότητά μου έγινε μετά από παρέμβαση των προέδρων, δεν είχα σκοπό να βάλω για πρόεδρος. Η καρέκλα είναι, σίγουρα, «ηλεκτρική», αλλά όταν σε εμπιστεύονται ιστορικές ομάδες όπως ο ΟΦΗ, η Λαμία, τα Τρίκαλα, καθώς και οι: Καλλιθέα, Ελευσίνα, Κισσαμικός, Παναιγιάλειος, αλλά και αυτές που μου δήλωσαν τηλεφωνικά τη στήριξή τους, δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Σκοπός και στόχος είναι αυτό που ξεκινήσαμε μαζί με τον κ. Γιαννόπουλο και τον κ. Δημόπουλο, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, να προχωρήσουμε για την εξυγίανση της Β’  Εθνικής. Και από αύριο δουλειά για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και να μπουν οι βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά. Αφού σκοπός μας είναι η εξυγίανση της Β’  Εθνικής, δεν θα ήταν δυνατό να έχουμε, τόσο εγώ, όσο και οι δύο αντιπρόεδροι οικονομική απαίτηση από τη Β’  Εθνική».

 

Απάντηση