Τέλος μπλόκων – Ανοίγει η Νίκαια

Το δρόμο της επιστροφής παίρνουν αύριο (Παρασκευή 17/2) στη 1 μεσημέρι οι αγρότες της που είχαν σταθμευμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας, αλλά και σε άλλες περιοχές που τα μπλόκα συντάσσονται με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων.

Η Συντονιστική επιτροπή συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στο χώρο του μπλόκου και αποφάσισε πως η συγκεκριμένη μορφή αγώνα έκλεισε τον κύκλο της μετά το συλλαλητήριο στην Αθήνα και έτσι αγρότες και μηχανήματα φεύγουν προς το παρόν από τους δρόμους.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν σταματούν την αγωνιστική δράση αλλά προσανατολίζονται σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και την αποφασιστικότητά τους  στην συνέχιση διεκδίκησης των αιτημάτων.

Η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων είναι αυτή που θα έχει τον συντονισμό αλλά θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή στα συλλαλητήρια που οργανώνει το ΠΑΜΕ, όπως και σε δυναμική παρουσία, μέσα στον Μάρτιο, στον εορτασμό της επετείου του Κιλελέρ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι  οι αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας είχαν αποφασίσει, την Τετάρτη, την αποχώρηση των τρακτέρ για αύριο, Παρασκευή, από το μπλόκο που είναι στημένο στην εθνική οδό Λάρισας-Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου.

Με πληροφορίες από http://www.karditsalive.net

Απάντηση