Τσίκνισμα «πρωτοπόρων» στην Αμφιθέα

Η Τσικνοπέμπτη στην Αμφιθέα, έχει καταγραφεί ως η αφετηρία των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Λαμία για αυτό και συγκεντρώνει πολύ κόσμο που αντικειμενικά περνάει όμορφα με μπόλικη… τσίκνα, κρασί και χορό.

Φέτος την εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας, εκτός από τα στελέχη του Δήμου Λαμιέων που στήριξαν ποικιλοτρόπως το γλέντι, την τίμησαν και οι πρωτοπόροι της Β’ Εθνικής παίκτες του ΠΑΣ Λαμία που μοίρασαν και τα απαραίτητα αυτόγραφα…
Κατευθείαν από το θρίαμβο των Σερρών οι επίδοξοι πρωταθλητές του Μπάμπη Τεννέ, διάλεξαν το βραδυνό τους στην Αμφιθέα, καλεσμένοι του Προέδρου του Συλλόγου Νίκου Φούντα.

Μαζί τους κάτοικοι και φίλοι της Αμφιθέας που έχουν αναδείξει το τσίκνισμα σε θεσμό. Στο πλούσιο τραπέζι του συλλόγου, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Λάμπρου, Δημήτρης Κυρίτσης και Βίβιαν Αργύρη, ενώ νωρίτερα είχε ευχηθεί για τις γιορτινές μέρες ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δήμος Καλαμπαλίκης.

Επόμενη δραστηριότητα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με την κατασκευή παραδοσιακού χαρταετού (ώρα 18.30 στα γραφεία του συλλόγου Καψάλη 40).

Απάντηση