Υπάρχει λύση… ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Την παρουσίαση της πατριωτικής του ταυτότητας και των προγραμματικών του θέσεων, πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, το κόμμα της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου.

Την εισήγηση έκανε το στέλεχος οργανωτικού, Ευστάθιος Φλώρου, ενώ τα βασικά σημεία του προγράμματος του κόμματος και οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις για το νομό Φθιώτιδος, παρουσιάστηκαν από την υπεύθυνη του νομού και υποψήφια Βουλευτή, Βασιλική Δημητράντζου.

Ανάμεσα σε αυτά η στελέχωση των κέντρων υγείας και του νοσοκομείου Λαμίας, η μετεγκατάσταση των τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η εκμετάλλευση της γεωθερμίας, η κατάργηση των πλευρικών διοδίων και λειτουργία κεντρικών σταθμών ανά χιλιομετρικές αποστάσεις με χαμηλό αντίτιμο, η χρηματοδότηση και η μηδενική φορολογία για ηλιακή ενέργεια στις αγροτικές μονάδες, η δημιουργία διαδραστικών πάρκων, με τη βεβαιότητα για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή και την εκλογή βουλευτή στο νομό.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αναφέρθηκαν μέτρα ρύθμισης και διαγραφής οφειλών  για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, η μείωση της φορολογίας, η Εθνική Άμυνα, η αναδιάρθρωση της δικαιοσύνης, η παιδεία και η υγεία με τρόπο απλό και με παρεμβάσεις που μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν άμεσα.

Μεγάλο κομμάτι της παρουσίασης αφιερώθηκε στα μέτρα για το μεταναστευτικό όπου η διάκριση λαθρομεταναστών, νόμιμων μεταναστών και προσφύγων πολέμου είναι το πρώτο βήμα μαζί με αποχώρηση από τη συνθήκη Σενγκεν για την επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος. Το πρόγραμμα του κόμματος περιέχεται συνοπτικά σε ένα εγχειρίδιο 250 σελίδων το οποίο είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Από την παρουσίαση δεν έλειψε η οξεία κριτική στα κόμματα που ευθύνονται για την εξαθλίωση της Πατρίδας μας, σημειώνοντας ότι το 40% που έχει γυρίσει την πλάτη στις κάλπες, μπορεί να εκλέξει κυβέρνηση και να αλλάξει ριζικά το πολιτικό σκηνικό.

Σημείο τέλος αναφοράς η πίστη του κόμματος και των στελεχών στο τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια όπως επίσης και η σημασία του συνθήματος “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ” που χρησιμοποιείται στις ομιλίες του Προέδρου, Κυριάκου Βελόπουλου «και έχει το νόημα της ανάκτησης της περηφάνιας μας ως Έθνος και της ενότητας στην κρίσιμη στιγμή αυτή για την ιστορία μας».

Απάντηση