55χρονος διακινητής από το Μπαγκλαντές

astyn syll

Στα χέρια της Ασφάλειας Θηβών έπεσε την Τρίτη το απόγευμα 55χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, να μεταφέρει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις (4) αλλοδαπούς και συγκεκριμένα δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 23 και 31 ετών, καθώς και δύο υπηκόους Νεπάλ, ηλικίας 27 και 37 ετών, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν διότι στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι μεταξύ του 55χρονου και ενός ακόμη συνεργού του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, προηγήθηκε συνεννόηση για την μεταφορά των ανωτέρω αλλοδαπών, έναντι χρηματικής αμοιβής, από περιοχές της Αθήνας και της Θήβας, με τελικό προορισμό την Πάτρα Αχαΐας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του 55χρονου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο 55χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Απάντηση