Άρχισαν τα όργανα για το ΔΑΚ Λαμίας!…

share on:

Ο ΠΑΣ Λαμία δίνει το Σάββατο το πρώτο εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Α’  Εθνικής, φιλοξενώντας στο… Περιστέρι (και όχι στο ΔΑΚΛ) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Το γεγονός ότι η Λαμιώτικη ομάδα αναγκάζεται να δώσει ένα από τα σπουδαιότερα ματς της χρονιάς μακριά από τη Λαμία, έφερε σήμερα τις πρώτες επίσημες αντιδράσεις…

Αρχικά το πρωί με κοινή ανακοίνωσή τους, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αθήνας του ΠΑΣ Λαμία και το LAMIA AMPLIANI CLUB, κατηγορούν ευθέως τη Δημοτική Αρχή για την καθυστέρηση των έργων και ζητούν αντί για συγγνώμη ο Δήμος να ναυλώσει ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία για το Σαββατιάτικο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ειδικότερα οι φίλοι της ομάδας υποστηρίζουν:

«ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΟΥ» ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ…
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ…..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΑΚ???
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ…

ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ….

ΥΓ1: ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΥΓ2: ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ… ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ…»

Ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμμαχίας

Μετά το πρώτο… σοκ, ήρθε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Λαμιέων.

Ειδικότερα ο αρχηγός της «Κοινωνικής Συμμαχίας» Γιώργος Κοτρωνιάς καταλογίζει τις ευθύνες στον Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη, κάνοντας λόγο για έλλειψη σοβαρότητας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για αδιαφορία και ανικανότητα.

Να δούμε τι λέει η ανακοίνωση:

«Κατά την επίσκεψη μας στο ΔΑΚ Λαμίας στις 28 Ιουνίου σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε και να  πιέσουμε για  να επιταχυνθούν οι εργασίες ώστε στις 20 Αυγούστου που ξεκινούσε  το πρωτάθλημα της super league, το ΔΑΚ Λαμίας να είναι έτοιμο και αδειοδοτημένο για να μπορεί η ομάδα μας να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της σε αυτό, διατυπώσαεμε τις επιφυλάξεις μας για το αν θα ήταν αυτό τελικά εφικτό.

     Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι πρόσφατες συνεντεύξεις του κυρίου Σταυρογιάννη ο οποίος από τη μία έδινε δημόσια διαβεβαιώσεις  σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό  ότι όλα θα είναι έτοιμα για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στην έδρα της, από την άλλη είχε δώσει παράταση του χρόνου στον εργολάβο μέχρι 31 Αυγούστου.

 Και φέρνει εισήγηση για παράταση μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

       Την ώρα που στο site του Δήμου βλέπουμε να μοντάρεται πυρετωδώς ο σκελετός του στέγαστρου, διαπιστώνεται  ότι  είναι πλέον αδύνατο να παίξει το πρώτο εντός έδρας παιγνίδι στην έδρα της η ομάδα της Λαμίας, αφού  από τις 19 Μαΐου που τελείωσε το πρωτάθλημα τα σίδερα άρχισαν  να μοντάρονται αρχές Αυγούστου

     Βρισκόμαστε στο τρίτο χρόνο της δημοτικής περίοδο και ένα έργο που θα μπορούσε να ήταν ολοκληρωμένο εδώ και καιρό έχει βαλτώσει με αποκλειστική ευθύνη  του Δημάρχου.

     Αδιαφορία ?…  Ανικανότητα ?…

Σίγουρα έλλειψη σοβαρότητας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Και φυσικά όποια κι αν είναι τα συμπεράσματα δεν αλλάζουν την ουσία: η Λαμία δεν έχει με την έναρξη του πρωταθλήματος έδρα τη Λαμία.

     Ως κοινωνία στο θέμα της ομάδας της Λαμίας είχαμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Ως παράταξη συμφωνήσαμε ακόμη και σε αναθέσεις στα όρια της νομιμότητας προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό  για την πόλη μας αποτέλεσμα και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε ακόμα και σήμερα για την αξιοπρεπή  εικόνα της πόλης και το μέλλον της ομάδας».

 

Αφήστε μια απάντηση