Έκλεισαν τον ΠΑΘΕ για μία ώρα, στον κόμβο Αγ. Παρασκευής

share on:

Σε αποκλεισμό του ΠΑΘΕ προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγ. Βρύσης για μία ώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα στο οδικό δίκτυο τόσο του ΠΑΘΕ, όσο και στην ΠΕΟ Λαμίας-Στυλίδας.

Ηταν η πρώτη προειδοποιητική κίνηση των κατοίκων της περιοχής, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που ετοιμάζουν με αφορμή την άφιξη 2.000 αλλοδαπών  στη θέση «Μαυρομαντήλα», όπου θα δημιουργηθεί ένα νέο spot, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό σχεδιασμό.

Οι κάτοικοι αρχικά έκλεισαν τον κόμβο από την πλευρά της ΠΕΟ και λίγο αργότερα προχώρησαν στον αποκλεισμό του ΠΑΘΕ, ο οποίος κράτησε για μια ώρα. Αρχικά δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, που επιλύθηκε όταν οι κάτοικοι επέτρεψαν  στα οχήματα που είχαν εγκλωβιστεί στον κόμβο να περάσουν.

Στο σημείο εκτός από τους κατοίκους, βρέθηκαν τα Τοπικά Συμβούλια, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, με αρκετούς συμβούλους του (Γ. Λάμπρου, Δ. Τσακμάκης, Θ. Αρναούτογλου, Β. Αργύρη, Γ. Ζήσιμος), καθώς και ο Θωμάς Στάϊκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αγγελοπούλου-Παπανικολάου, όλη η ηγεσία της ΓΕΠΑΔ Στερεάς και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ενώ η Δημοτική Αρχή έλαμψε με την απουσία της.

Μετά από μία ώρα οι κάτοικοι ελευθέρωσαν τον ΠΑΘΕ και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, ενώ στη συνέχεια παρέμειναν για ακόμη μισή ώρα στον κόμβο της ΠΕΟ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση