Έκτακτη σύσκεψη του Ε.Σ.Ο. την Κυριακή στη Λαμία

share on:

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (ΕΣΟ), με ανακοίνωσή του, καλεί όλους τους υπογράψαντες το ψήφισμά του για την συνένωση των πατριωτικών κομμάτων εντός του έτους 2018, εξαιρουμένων όσων συμμετέχουν σε κόμματα που πολιτεύονται στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ως στελέχη ή υποψήφιοι, όπως συμμετάσχουν στην έκτακτη σύσκεψη που διοργανώνεται στη Λαμία, την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα κάτωθι:

  1. Εκλογή προεδρείου της συσκέψεως. Προτείνεται τριμελής ομάδα εκλεγμένων στην τοπική αυτοδιοίκηση.
  2. Αποτίμηση ενός έτους δράσεως και σύνταξη σχετικού δελτίου τύπου.
  3. Προτάσεις για την περαιτέρω αποστολή του ΕΣΟ. Ανάγνωση προτάσεων μη παρισταμένων και τοποθετήσεις παρισταμένων 300 λέξεις ή 5′ ομιλίας). Οι προτάσεις θα κωδικοποιηθούν και θα τεθούν σε ψηφοφορία.
  4. Ψηφοφορία επί των προτάσεων.

5.Εκλογή 20 προσώπων που θα απαρτίσουν την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

5α. Εκλογή 13 Περιφερειακών Αντιπροσώπων (Υποσύνολο Προσωρινής Διοικούσης Επιτροπής. Έκαστος θα έχει υπό την ευθύνη του μία διοικητική περιφέρεια της Ελλάδος.)

5β. Εκλογή 7μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής (υποσύνολο Προσωρινής Διοικούσης Επιτροπής.)

5γ. Η Προσωρινή Διοικούσα εν συνεχεία θα εκλέξει επί τόπου και τον Πρόεδρό της.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ αιρετών (θα επισημοποιηθεί με ψηφοφορία βάσει των τοποθετήσεων – προτάσεων):

1.Ενδεχόμενη σύσταση μη κερδοσκοπικού φορέως.

2.Διοργάνωση Πολιτικής Συνδιάσκεψης με σκοπό τη διαμόρφωση πολιτικού, ιδεολογικού και οργανωτικού πλαισίου για την διοργάνωση Πανελληνίου Συνεδρίου που θα αποφασίσει την περαιτέρω πορεία και μετεξέλιξη του ΕΣΟ και του Εθνικού Χώρου.

3.Εκπλήρωση των λοιπών εγκεκριμένων προτάσεων.

***  Όσοι επιθυμούν να τοποθετηθούν με πεντάλεπτη ομιλία κατά την σύσκεψη, παρακαλούνται να αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή σύνοψη 300 λέξεων της τοποθετήσεώς τους με συγκεκριμένες προτάσεις μέχρι και την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 10μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eso-hellas.gr.

***  Η δυνατότητα συμμετοχής μη παρισταμένων μελών του Ε.Σ.Ο. στην εκλογή των προσωρινών οργάνων θα αποφασιστεί από το σώμα των παρισταμένων κατά περίπτωση.

Αφήστε μια απάντηση