Έκτακτο Δ.Σ. του Ε.Κ.Π.Ε. Φθιώτιδας για τη ΛΑΡΚΟ

share on:

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ έκτακτο Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας με θέμα τη ΛΑΡΚΟ, όπου είχαν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Σαρακιώτης.

Δυστυχώς οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού Κοτρωνιάς, Χειμάρας, και Οικονόμου, παρότι ψήφισαν τα πάντα στη Βουλή, απαξίωσαν την πρόσκληση και δεν προσήλθαν για να καταθέσουν τις θέσεις τους απέναντι στους εργαζόμενους.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Σταϊκούρας οριστικοποίησε την αναζήτηση του βέλτιστου επενδυτή για τη ΛΑΡΚΟ και εξέφρασε τη βούλησή του για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τη Γ.Γ. κ. Στρατινάκη, όπου και θα διαρθρωθεί το κοινωνικό πλάνο για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Από την πλευρά του ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας και του παραγωγικού της χαρακτήρα, όπως επίσης και τις θέσεις εργασίας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας ζήτησε από τους δύο πολιτικούς να δεσμευτούν αφενός για την εξασφάλιση της παραγωγικής λειτουργίας της εταιρείας και αφετέρου τη διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων όπως επίσης και των θέσεων εργασίας στη Φθιώτιδα.

Αφήστε μια απάντηση