«Έμφραγμα» από χιόνι… 5 εκ. στον ΠΑΘΕ!

share on:

Οχήματα έχουν εγκλωβιστεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί το κλείσιμο της και στα δύο ρεύματα!…

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το ύψος των διοδίων Αφιδνών μέχρι την Τραγάνα. Στον ΠΑΘΕ παραμένει ακινητοποιημένος άγνωστος αριθμός οχημάτων. Η χιονοκάλυψη είναι πυκνή, και εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν να ανοίξουν το δρόμο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει από νωρίς δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Καπανδριτίου και της Μαλακάσας, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Παράλληλα, όλα τα ΚΤΕΛ από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, έχουν ακυρώσει τα δρομολόγιά τους προς Αθήνα, χωρίς οι οδηγοί τους να έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εκ νέου.

 

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού στα Δερβενοχώρια 

 

Την ίδια ώρα, στα Δερβενοχώρια είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑK  για τον απεγκλωβισμό ενός 20χρονου οδηγού, ο οποίος έχει αποκλειστεί στα χιόνια.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την ΠΥ Οινοφύτων και της 7ης ΕΜΑΚ, αλλά και τα 4Χ4 αδυνατούν να προσεγγίσουν την περιοχή.

Κρίθηκε, λοιπόν, απαραίτητο να ειδοποιηθεί ένα ερπυστριοφόρο όχημα της 1η ΕΜΑΚ. Να σημειωθεί πως το πρωί χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός 10 ατόμων από τα οχήματά τους, στο ύψος της Στεφάνης στην Οινόη.

 

Αφήστε μια απάντηση