Έναρξη Λειτουργίας της δομής «Κοινωνικό Φροντιστήριο» στη Λαμία

share on:

Ο Δήμος Λαμιέων μετά την επιτυχημένη πορεία της δομής «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ» συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τη λειτουργία του.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολία να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.λ.π.)

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων (https://www.lamia.gr/el/content/koinoniko-frontistirio) ή στο Δημαρχείο (1ος όροφος) όπου μπορούν και να τα καταθέσουν από 16/9/2018 μέχρι 23/9/2019 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 Παράλληλα, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (αδιόριστοι, εν ενεργεία ή συνταξιούχοι) που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 20-9-2019 στην αρμόδια υπάλληλο Σοφία Χαρώνη (τηλ. 2231351051) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αφήστε μια απάντηση