Αγιασμός στον ΑΟ Λαμίας παρουσία του μητροπολίτη Φθιώτιδας

share on:

Τον αγιασμό για τη νέα αθλητική χρονιά πραγματοποίησε στο Χαλκιοπούλειο ο ΑΟ Λαμίας, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας, για πρώτη φορά, στην Α1 βόλεϊ Γυναικών, παρουσία του μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών.

           Ο ποιμενάρχης ευχόμενος στις αθλήτριες του ΑΟΛ, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

         «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την πρόσκληση να τελέσω τον αγιασμό της Αθλητικού Ομίλου Λαμίας για τη νέα αθλητική χρονιά, γι’ αυτή την υπέροχη ομάδα, η οποία κάνει περήφανη την πόλη μας, την Στερεά Ελλάδα και θα κάνει περήφανη και την Ελλάδα.

          Ως Μητροπολίτης σας και Πνευματικός σας Πατέρας και ως φίλος του Αθλητισμού, καμαρώνω για εσάς, χαίρομαι για εσάς. Και θέλω να είστε κοντά στην Μητρόπολη μας και ιδίως να στηρίζετε το έργο της Μητρόπολης μας για τα παιδιά. 

        Σας ζητώ να μου δώσετε εισιτήρια διαρκείας, για να έρχονται να σας βλέπουν τα παιδία του ΚΔΑΠ ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ της Μητρόπολης. Και όταν θα μπορώ, θα έρχομαι και εγώ μαζί τους!».

         Στο Χαλκιοπούλειο  μαζί με τον μητροπολίτη βρέθηκαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι βουλευτές Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Κοτρωνιάς, Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ.ά.

 

Αφήστε μια απάντηση