Αγωγή από τον Αδ. Γεωργιάδη στη Novartis!!! Ζητά αποζημίωση 2 εκ. ευρώ

share on:

Αγωγή κατά της φαρμακευτικής εταιρίας Novartis κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τον προηγούμενο μήνα ο κ. Γεωργιάδης είχε προχωρήσει και σε εξώδικο κατά της εταιρίας. Στην αγωγή του ο κ. Γεωργιάδης ζητά αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ, τα οποία, εφόσον του επιδικαστούν, ανέφερε πως θα δώσει για φιλανθρωπικά ιδρύματα.   

Ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε απόψε στον ΣΚΑΙ ότι η εταιρεία «τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και με διασύρει». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η Novartis επί υπουργίας του είχε ζημιές, ενώ επί των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει κέρδη στην Ελλάδα. Ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί πως η εταιρία σιωπά στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για να κρατήσει τα κέρδη της.

Στο επιχείρημα της εταιρίας για την μυστικότητα της προδικασίας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι αυτό έχει ήδη παραβιαστεί αφού «είμαστε στα μανταλάκια».  Όπως επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης η εταιρεία θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο εσωτερικό έλεγχο για να διαπιστωθεί «αν έχω πάρει έστω ένα ευρώ από τον κ. Φρουζή».

Αφήστε μια απάντηση