Αλ. Κούγιας: Πανουργιά, έλα να μου τα πεις αυτά μπροστά μου…

share on:

Το σήριαλ των ανακοινώσεων μεταξύ των ιδιοκτητών του ΠΑΣ Λαμία και της ΑΕΛ συνεχίζεται, με αμείωτη ένταση, γεγονός που κινδυνεύει να επηρεάσει σοβαρά και τις σχέσεις των δύο γειτονικών ομάδων.

Μετά την πρωϊνή δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε νέα αιχμηρή δήλωση με απειλητικό ύφος, τη στιγμή που το Σάββατο 11 Ιούλη οι ομάδες τους θα συναντηθούν στο ΔΑΚΛ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για τα πλέι άουτ της Α’  Εθνικής.

Ειδικότερα ο κ. Κούγιας στη δήλωσή του αναφέρει:

«Ρε υποκείμενο κωλόβλαχε, οι ανακοινώσεις που σου γράφει το αφεντικό σου το παχύδερμο ο Γιαννάκης, θα σε καταντήσουν όπως τον Πιαλόγλου.

Αυτά που γράφεις, να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο, όταν θα συναντηθούμε το άλλο Σάββατο στην Λαμία ή όποτε συναντηθούμε.

Το βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή θα συναντηθούμε, είτε στο χωριό σου, είτε στην Λαμία.

Θα καταντήσεις σαν τον Πιαλόγλου, να μην πατάς στην Super League, για να μην συναντηθούμε.

Εάν κοιτάξεις προς τα πίσω, όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο, γιατί στην άλλη μου ζωή την προσωπική κανένας από εσάς σκουπίδια δεν έχει σχέση, εξαφανίστηκε.

Ψάξε να βρεις που βρίσκονται οι ομάδες, που ήταν αντίπαλες με τις ομάδες μου.

Κάτι τέτοιες χυδαίες ανακοινώσεις έγραφαν ο Τσακογιάννης με τον Παπαδόπουλο, όταν είχα την Παναχαϊκή και στο τέλος βρέθηκαν στην φυλακή.

Και καλά ο Τσακογιάννης κάτι αναγνώρισε, το άλλο το παχύδερμο που παρακάλαγε με την γυναίκα του και τα κοριτσάκια του στο Πόρτο Χέλι να τον λυπηθώ και τον λυπήθηκα με την διαμεσολάβηση του σαγόνια, συνεχίζει τα ίδια και βρίσκει κάποιους σαν και σένα, να τους βάζει να βάζουν υπογραφή από κάτω από αυτά που γράφει.

Τα υπόλοιπα από κοντά.

Εγώ δεν ανακάτεψα ούτε τον Πλιάτσικα, ούτε τον Βελλίδη, ούτε τον Μάντζιο, ούτε τον Δημούτσο, γιατί δεν με ενδιαφέρει.

Μία μέρα από την ζωή μου είναι η ζωή όλων σας και είσαστε και τυχεροί που με γνωρίσατε».

Αφήστε μια απάντηση