Ανέλαβε επίσημα ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ Λαμίας Αρίστος Περρής

share on:

Με εμφανή τα σημάδια συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο ΚΕΥΠ Λαμίας η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης του Κέντρου, παρουσία του υποστράτηγου Υλικού πολέμου Μιχάλη Γαλανού.

Ο μέχρι πρότινος διοικητής, ταξίαρχος, Βασίλης Μπέλλος, μετά από δύο θητείες στο Κέντρο αποχωρεί και αναλαμβάνει τη διεύθυνση προμηθειών της ΑΣΔΥΣ στην Αθήνα  και παραδίδει τη θέση του στο νέο διοικητή, ταξίαρχο, Αρίστο Περρή.

Προηγήθηκε δοξολογία και στη συνέχεια την ημερήσια διαταγή διάβασε ο απερχόμενος διοικητής του ΚΕΥΠ Βασίλης Μπέλλος, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από το νέο διοικητή του Κέντρου Αρίστο Περρή.

Ο κ. Μπέλλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια, με το προσωπικό του ΚΕΥΠ, με τις τοπικές αρχές, με τους φορείς, αλλά και τους απλούς πολίτες, χαρακτηρίζοντας τη Φθιώτιδα αγαπημένο του προορισμό μετά τη Λήμνο. Από την πλευρά του ο κ. Περρής εξέφρασε την ευχή να μπορέσει να φύγει από τη Λαμία με τις περγαμηνές που φεύγει ο προκατοχός του.

Μετά το τέλος της τελετής ο κ. Μπέλλος πρόσφερε στον υποστράτηγο Μ. Γαλανό αναμνηστικό έμβλημα για την παρουσία του στο ΚΕΥΠ, όπως και στον διάδοχό του με τις ευχές να πετύχει στο έργο του.

Αναμνηστικό δόθηκε και από το νέο διοικητή στον κ. Μπέλλο, ενώ ο υποδιοικητής  του ΚΕΥΠ, συνταγματάρχης, Δημοσθένης Χασολάνης, πρόσφερε εκ μέρους όλου του προσωπικού του Κέντρου, αναμνηστικό δώρο στον απερχόμενο διοικητή.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Απόστολος Καραναστάσης, Θανάσης Μιχελής, Γιάννης Σαρακιώτης, εκπρόσωπος του Χρήστου Σταϊκούρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καρα’ί’σκος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Ρούλιας, Γιώργος Ζαγκανάς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κλειτσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Μάρκος Τσιτσίας, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Αστέριος Μαντζιώκας, ο Αστυνομικός Δ/ντής Φθιώτιδας Μιχάλης Τσάτσης, ο Περιφερειακός διευθυντής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Παληός, ο δ/τής της ΠΥ Λαμίας Γιάννης Ράπτης, ο Λιμενάρχης Στυλίδας Στέφανος Καλαμίδας, η πρώην βουλευτής Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, ο αναπλ. Διευθυντής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, στρατιωτικοί διοικητές των μονάδων της περιοχής, εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων,καθώς και αντιπροσωπεία εφέδρων.

Αφήστε μια απάντηση