Ανακοίνωση κατά της εφημερίδας ΦΩΣ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!…

share on:

Δύο 24ωρα μετά την ήττα του Ολυμπακού από τον Παναθηναϊκό, η Πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της εφημερίδας ΦΩΣ που εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη σε προτίμηση εφημερίδα, των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αφού σημειώνει πως «η κριτική είναι πάντα αποδεκτή και γόνιμη όταν γίνεται καλοπροαίρετα», διαπιστώνει πως «όταν γίνεται όμως με στόχο να πλήξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πρέπει τα πράγματα -επιτέλους- να λέγονται με το όνομα τους».

Η Πειραϊκή ΠΑΕ, στην ανακοίνωσή της, τονίζει πως «η εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ και οι ιδιοκτήτες της, διαχρονικά, αποκόμισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και δισεκατομμύρια δραχμές πριν την έλευση του ευρώ, από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν πρόσφεραν ποτέ ούτε μια πορτοκαλάδα, ούτε ένα ευρώ για τον Σύλλογο, ούτε καν για τον Ερασιτέχνη».

Η ομάδα του Πειραιά αναρωτιέται: «Μπορεί όμως η κριτική να είναι καλόπιστη όταν την εφημερίδα ΦΩΣ “διοικούν”, τον τελευταίο καιρό, δυο φανατικοί Παναθηναϊκοί;»

και «μπορεί η κριτική να είναι καλόπιστη όταν μέγας (και μόνος εκτός από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) χορηγός της εφημερίδας είναι ο ΟΠΑΠ, μέσω και ως συνέχεια της στενής σχέσης με τον Δ. Μελισσανίδη;».

Θέτει και ένα τρίτο ερώτημα: «Μπορεί να θεωρηθεί καλόπιστη κριτική η χολή κάποιων καθηγητών και «ειδικών» που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και εμφανίζονται σαν σαλιγκάρια (μόνο) μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα;»

Ως προς το τρίτο ερώτημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός σημειώνει με επικριτική διάθεση: «Σίγουρα οι ”επιστήμονες” των ”πέτρινων χρόνων” ήταν πολύ πιο σοβαροί και πολύ πιο σχετικοί με το αντικείμενο από τους συγκεκριμένους και κατ’ επιλογήν επιστήμονες-κριτικούς του Φωτός».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκφράζει τη δυσφορία για το γεγονός πως η εφημερίδα ΦΩΣ «μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τη διοίκησή του τα τελευταία χρόνια και προτιμά να έχει στενές οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους μας.

Ούτε ένα άρθρο, ούτε μια θέση της εφημερίδες για τα χτυπήματα στον Σύλλογο».

Τέλος, σημειώνει: «Δυστυχώς κάποιοι έχουν μπερδέψει το ”φως” με το ”σκοτάδι”…», ανοίγοντας «πόλεμο» με την ιστορική εφημερίδα που έχει κερδίσει το αναγνωστικό κοινό επί δεκαετίες.

 

Αφήστε μια απάντηση