Αναλαμβάνει ο εργολάβος τα σκουπίδια της Λαμίας

share on:

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης της αποκομιδής των σκουπιδιών της Λαμίας σε ιδιώτη, από τη Δημοτική Αρχή, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων που ανήκουν στην Κοινωνική Συμμαχία (Μαρία Ραφτοπούλου, Κώστας Σταυρογιάννης και Τάκης Συλεούνης) δηλαδή στη μειοψηφία της Επιτροπής προχώρησαν σήμερα στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία ανάθεσης της αποκομιδής των σκουπιδιών σε γνωστή… εταιρεία, αγνοώντας τον αγώνα των 47 απολυμένων εργατών της καθαριότητας, αν και είχε το δικαίωμα ο Δήμαρχος να προβεί σε επαναπρόσληψη τους, ανανεώνοντας τις συμβάσεις για 8 μήνες και μέχρι ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού αορίστου χρόνου.

Και βέβαια με ποιον τρόπο αποφασίζεται και αυτή η ανάθεση ;;;

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ (…ως συνήθως) αν και 15 ημέρες από την απόλυση  των εργαζομένων δεν προέβει σε καμία ενέργεια.

Αρέσκεται φαίνεται να κάνει τα πάντα αιφνιδιαστικά νομίζοντας ότι θα αποφύγει την κριτική και τον έλεγχο της αντιπολίτευσης και των εργαζομένων του Δήμου μας.

Οι ενέργειες της μας βρίσκουν αντίθετους και θα συνεχίσουμε να είμαστε με το δίκιο των συμπολιτών μας προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα προασπίζουν τα συμφέροντα των δημοτών μας».

Αφήστε μια απάντηση