Ανανέωσαν 4 βολεϊμπολίστριες στον ΑΟ Λαμίας

share on:

Τέσσερις ανανεώσεις βολεϊμπολιστριών ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟ Λαμίας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της προ-Α1 κατηγορίας βόλεϊ.

Ειδικότερα:

«H Δήμητρα Ζαχαρή, πιστή στον ΑΟΛ από την ίδρυσή του, ανανέωσε ξανά στη Λαμιώτικη ομάδα . Η 28χρονη έμπειρη αθλήτρια, είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλεϊ και έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πλην του λίμπερο, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στον Σύλλογό και ως προπονήτρια των Τμημάτων Υποδομής.
Ακολούθησε η Δήμητρα Διπλάρη. Η 25χρονη προικισμένη αθλήτρια, που αγωνίζεται ως ακραία και ως διαγώνια, ξεπέρασε τραυματισμούς & ατυχίες και φαίνεται αποφασισμένη να επιστρέψει γερή και δυνατή στο παρκέ, βασιζόμενη στην απαράμιλλη θέληση και αγωνιστικότητά της.
Τη σκυτάλη της ανανέωσης  πήρε η Φωτεινή Κόντρα. Η 24χρονη ταλαντούχα αθλήτρια, η οποία αποτελεί υπόδειγμα εργατικότητας, καθιερώθηκε την προηγούμενη σεζόν ως το βασικό λίμπερο της ομάδας και αγωνίστηκε ακατάβλητη σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και των μπαράζ.
Τέλος και η Μαρίνα Τσιλαλή  θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΑΟ Λαμίας. Η 16χρονη, πολλά υποσχόμενη ακραία, έχει ύψος 1,76 μ , διακρίνεται για το αγωνιστικό της πάθος και αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη της ομάδας».

 

Αφήστε μια απάντηση