«Αναπνέει» και πάλι ο στίβος της Λαμίας!

share on:

Μετά από πολλά χρόνια σοβαρής υπολειτουργίας, ίσως και αφάνειας, του στίβου στη Λαμία, άρχισαν τις τελευταίες ημέρες στο στάδιο της Καμαρίτσας τα έργα για την κατασκευή του ταρτάν που θα δώσει κίνητρα στους αθλητές του στίβου να αναπτυχθούν τα σχετικά αθλήματα, αλλά και να προπονούντια πλέον σε ανθρώπινες συνθήκες.

Σήμερα στο χώρο των εργασιών βρέθηκαν ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο νυν και ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Θανάσης Κλειτσάκης και Γιώργος Ζαγκανάς και διαπίστωσαν από κοντά την πορεία των εργασιών.

Να δούμε τι δήλωσαν οι δύο πρώτοι:

Ν. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου στην Καμαρίτσα, όπου θα μπορούν πλέον οι αθλητές μας να προπονούνται σε όλα τα αγωνίσματα στίβου.
Επιτέλους, με καθυστέρηση δεκαετιών αποκτά η πόλη μας γήπεδο στίβου με ταρτάν ευρωπαϊκών προδιαγραφών και γίνεται πόλος έλξης για τους αθλητές στίβου ολόκληρης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος .
Οι υποδομές στον αθλητισμό είναι προτεραιότητά μας, γιατί νοιαζόμαστε για τη νεολαία μας και τους δημότες μας!»

ΑΠ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: «Μετά από μακρόχρονη αναμονή για τη χρηματοδότηση, που είχαν υποσχεθεί αλλά δεν υλοποίησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, άρχισαν οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου στην Καμαρίτσα, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν απρόσκοπτα και να ολοκληρωθούν σύντομα.

Με σημαντική καθυστέρηση σε σχέση με άλλες περιοχές, η πόλη μας αποκτά ένα γήπεδο στίβου με ταρτάν σύγχρονων προδιαγραφών, με σκοπό να αποτελέσει κίνητρο για την στροφή των νέων μας στην άθληση».

Αφήστε μια απάντηση