Ανεξάρτητος και υπερκομματικός ο Συνδυασμός του Γιάννη Αποστόλου στη Στυλίδα

share on:

Ανακοίνωση – διάψευση εξέδωσε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για στήριξη του Συνδυασμού του «Μαζί μπορούμε» από συγκεκριμένα κόμματα και μηχανισμούς.

Στη δήλωσή του ο κ. Αποστόλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

            «Σχετικά με τα όσα διακινούνται τις τελευταίες ώρες μέσω Αθηναϊκής εφημερίδας και διαδικτύου ως προς τη στήριξη του Συνδυασμού μας, ξεκαθαρίζουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ζητήσαμε και δεν επιθυμούμε στήριξη από κόμματα και μηχανισμούς.

            Η απόδοση κομματικής ταυτότητας στο συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε» και στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Αποστόλου αποτελεί ευσεβή πόθο εδώ και καιρό για κάποιους…

            Η δυναμική του συνδυασμού «Μαζί Μπορούμε» έχει το ένα και μοναδικό υπερκομματικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Το πιο πλήρες και διάφανο αυτοδιοικητικό σχήμα στη Στυλίδα.

            Η στήριξή μας είναι μόνο οι πολίτες, οι άνθρωποί μας. Και αυτοί ανήκουν σε όλους τους χώρους. Αυτό μας ζητήσατε. Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Αυτή είναι η κοινωνική υπέρβασή μας.

            Όλα τα άλλα τα αφήνουμε σε όσους βλέπουν το πλειοψηφικό ρεύμα νίκης που έχει ήδη διαμορφωθεί για το Γιάννη Αποστόλου και «κατασκευάζουν» – διακινούν ψευτοδιλήμματα».

Αφήστε μια απάντηση