Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Κατσιαντώνης

share on:

Επιστολή με την οποία δηλώνει την ανεξαρτοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης.

«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» , εξηγεί ο κ. Κατσιαντώνης τόσο σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, όσο και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.

Ωστόσο, την ίδια ώρα έντονη είναι η φημολογία για προσχώρηση του βουλευτή στη Νέα Δημοκρατία.

Το τελευταίο διάστημα ο Γ. Κατσιαντώνης είχε διαφοροποιηθεί δύο φορές από τη γραμμή του κόμματός του σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Μια σύνθετη ονομασία μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα και η ελληνική κοινωνία είναι ώριμη για να αποδεχθεί λύση στο ζήτημα αυτό, υποστήριζε ο βουλευτής παρά το γεγονός ότι η Ένωση Κεντρώων δεν δέχεται τη λέξη «Μακεδονία» στην ονομασία της γείτονος.

Θυμίζουμε ότι προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις των Γιάννη Καλλιάνου (προσχώρησε στη Ν.Δ.), Γιώργου Καρρά (μετέχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη) και Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου (εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ).

Αφήστε μια απάντηση