Απάντηση του Δήμου Λοκρών στον κ. Αγγελούση

share on:

 Με αφορμή ανάρτηση του κ. Αγγελούση στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το κληροδότημα Μιχαλόπουλου στην Λιβανάτα («κ. ΛΙΟΛΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΝΑΤΑ….ΩΔΕΙΟ…ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ…ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ; ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ»), από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Αρχής ανακοινώθηκαν σήμερα τα ακόλουθα:

«…οφείλουμε να του θυμίσουμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών, έχουν συζητηθεί οι προτάσεις που υποβάλλονται προκειμένου να βρεθούν οικονομικοί πόροι για εκτέλεση έργων.

 Επιπλέον για την ορθή ενημέρωση των πολιτών, πληροφορούμε ότι και για το εν λόγω κληροδότημα είχαν υποβληθεί δύο προτάσεις στο πρόγραμμα Leader και λόγω περιορισμένων πόρων του προγράμματος δεν εγκρίθηκαν σ΄ εκείνη την φάση.

Ο προγραμματισμός μας είναι η επανυποβολή.

 Δυστυχώς στην ανάρτηση του κ. Αγγελούση για ακόμη μια φορά περισσεύει η «υποκρισία» και λυπούμαστε για  την έκφραση πολιτικής συμπεριφοράς που επιλέγει  να αντιπολιτευτεί.

Και βέβαια η ειρωνεία περισσεύει σχετικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου, απαξιώνοντας και του ίδιου την ιδιότητα, ως Δημοτικού Συμβούλου και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Το ότι προτάθηκε το κληροδότημα σε χρηματοδοτικά προγράμματα, το γνωρίζει ο κύριος Αγγελούσης και είχε διαφωνήσει, όπως διαφωνεί σε όλες τις αποφάσεις που προάγουν την ανάπτυξη του Δήμου Λοκρών.

Και βέβαια διαφωνεί για να μην συμφωνήσει, όχι ότι υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα ή αντιπροτάσεις.

 Μπορεί να μην μπορούμε να διακρίνουμε ποιες υποκρισίες  είναι οι άκακες και ποιες οι επικίνδυνες, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε και περιμένουμε ότι στα άκρα η υποκρισία ευδοκιμεί εξ ορισμού».

 

Αφήστε μια απάντηση