Αποσύρθηκε από την Περιφέρεια η υποψηφιότητα Γκλέτσου!

share on:

Σαν… κεραυνός έπεσε χθες το απόγευμα η είδηση περί της απόσυρσης από τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του νυν Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου!

Ο κ. Γκλέτσος με μια λακωνική γραπτή ανακοίνωσή του ανέφερε τα ακόλουθα:

«Εγκαταλείπω τη κούρσα για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για προσωπικούς αλλά κυρίως οικονομικούς λόγους.

Ευχαριστώ όλους αυτούς που ήταν μαζί μου αλλά τους αποδεσμεύω».

Η εξέλιξη αυτή που αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά τα δεδομένα στις Περιφερειακές εκλογές, είναι σίγουρα δυσάρεστη ειδικά για τους 37 υποψηφίους που είχαν ανακοινωθεί με τα ονόματά τους για λογαριασμό της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Στην ανακοίνωση προβάλλονται οι προσωπικοί και οικονομικοί λόγοι, αλλά σίγουρα πίσω από αυτήν απόφαση πρέπει να υπάρχει έντονο παρασκήνιο.

Θυμίζουμε ότι την υποψηφιότητά τους για την Περιφέρεια μέχρι τώρα έχουν εκδηλώσει ο Φάνης Σπανός, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, η Κατερίνα Μπατζελή και ο Κώστας Μπασδέκης.

Με ενδιαφέρον πλέον αναμένεται και η επόμενη μέρα στον Δήμο Στυλίδας, για το αν ο Απ. Γκλέτσος θα είναι πάλι υποψήφιος τη στιγμή που ήδη έχουν γνωστοποιηθεί τρεις νέες υποψηφιότητες (Βιργινία Στεργίου, Γιάννης Αποστόλου, Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασοπούλου).

Αφήστε μια απάντηση