«Αποφασίζουμε και υλοποιούμε για σας, χωρίς εσάς»!

share on:

Με αφορμή  τις σπασμωδικές ενέργειες της κυβέρνησης για να δώσει… λύσεις στο προσφυγικό, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ένα σύνθετο, δύσκολο πρόβλημα όπως αυτό της μετανάστευσης και των προσφυγικών ροών που απασχολεί όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, γίνεται ακόμη πιο δυσεπίλυτο όταν πέραν της εργαλειοποίησης του από την Τουρκία, η πατρίδα μας έχει να αντιμετωπίσει, την έλλειψη συγκροτημένου και αποτελεσματικού σχεδίου από την πλευρά της κυβέρνησης. Αλλά, και την απουσία εθνικής στρατηγικής για ένα ζήτημα μείζονος σημασίας για την κοινωνία αλλά και την ίδια την πολιτεία.

Πρόχειρα, χωρίς την ύπαρξη σχεδιασμού, και χωρίς πρόβλεψη για το μέλλον, η κυβέρνηση φορτώνει τις τοπικές κοινωνίες με επιπλέον μεγάλα προβλήματα αρνούμενη να ακούσει τις δικές της θέσεις και προτάσεις.

Πιστή στο δόγμα αποφασίζουμε και υλοποιούμε για σας, χωρίς εσάς.

Μεταβιβάζοντας το πρόβλημα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.

Με οποιοδήποτε κόστος.

Θα το ανεχθούμε;

Ας αναλάβει ο καθένας από εμάς τις ευθύνες που του αναλογούν».

1 σχόλιο

  1. Να μην ξεχασουν να ευχαριστησουν για την επιλογη της τοποθεσιας στην ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, την Δημαρχο Στυλιδας κα Στεργιου , τον Αντιδημαρχο Στυλιδας κο Ψαρρη, τον προεδρο της Τοπικης Κοινοτητας Αυλακιου κο Τσικρικωνη και φυσικα το Βουλευτη Φθιωτιδας της ΝΔ και πρωην Δημαρχο Λαμιεων κο Κοτρωνια που με τις ενεργειες τους καταφεραν να “διωξουν” απο τα ορια του Δημου Στυλιδας μια τετοια δομη με 2000 προσφυγες και να τους φορτωσουν στο Δημο Λαμιεων, οπως τα σκουπιδια τους, τα αδεσποτα σκυλια τους και αλλα!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση