Αποχαιρέτησε την ΚΕΔΕ ο Γιώργος Κοτρωνιάς

share on:

Τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ πριν από την εκλογή του νέου που θα γίνει στις 28 Νοέμβρη, στις 9 το πρωί στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Αποχαιρετώντας τους συναδέλφους του, ο βουλευτής πλέον Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, δήλωσε:

 «Από το 1982 όταν για πρώτη φορά κατέβηκα δημοτικός σύμβουλος έχουν περάσει 37 χρόνια, ήμουν με την ψήφο των συμπολιτών μου ,τέσσερις τετραετίες δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος 4 τετραετίες δήμαρχος Λαμιέων (ο μακροβιότερος μέχρι σήμερα) και με την ψήφο των συναδέλφων μου 3 θητείες εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ και τρεις θητείες πρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ.
Σήμερα, κλείνοντας αυτόν τον κύκλο θέλω να σας πω οτι την γοητεία και την χαρά της δημιουργίας που έχει η Αυτοδιοίκηση δεν την έχει το Κοινοβούλιο.
Επιτρέψτε μου επίσης να επισημάνω, ότι αυτή η τελευταία μας θητεία με πρόεδρο τον Γιώργο Πατούλη ήταν πολύ παραγωγική, εξωστρεφής και ανέβασε το γόητρο και το κύρος της Αυτοδιοίκησης και της ΚΕΔΕ πολύ ψηλά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και τα στελέχη υπαλλήλους της ΚΕΔΕ. Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω ότι από την νέα μου θέση αυτή του βουλευτή, θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα στην Αυτοδιοίκηση και χρήσιμος στους Αυτοδιοικητικούς όλης της χώρας στους οποίους εύχομαι καλή θητεία και ειδικά στους διεκδικητές της προεδρίας έναν όμορφο και πολιτισμένο αγώνα όπως ταιριάζει στην αυτοδιοίκηση».

Αφήστε μια απάντηση