Απ. Γκλέτσος: «Ο μονόλογος δεν ταιριάζει στη δημοκρατία»

share on:

Ολομέτωπη επίθεση στον αντίπαλό του, Φάνη Σπανό, εξαπέλυσε σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος, δύο 24ωρα πριν την τελική μάχη για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη.

Τον κατηγόρησε ότι αποφεύγει τον διάλογο μαζί του, όπως και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, λέγοντας χαρακτηριστικά «Φάνη, παιδί μου, πως θα διοικήσεις όταν αποφεύγεις το διάλογο;».

Άφησε αιχμές για εκβιασμούς, ανίερες συμμαχίες και χρηματισμούς, για να έρθει αυτό το ισχνό 39% υπέρ του, όταν απέναντί του έχει το 61% που θέλει να υπάρξει Περιφερειάρχης διεκδικητικός, με πείρα, με πυγμή, με έμπνευση και φυσικά όχι… υποβασταζόμενος

Ο Γκλέτσος δεν άφησε στο απυρόβλητο φυσικά και τον απερχόμενο Κώστα Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον για πλήθος ψεμμάτων, για το γεγονός ότι  το μόνο που έκανε ήταν να διαχειριστεί την προίκα του Κλέαρχου Περγαντά, ενώ όσον αφορά τον διάλογο, προκάλεσε ακόμη και σήμερα τους αντιπάλους του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν δεν θέλουν οι Σπανός, Μπακογιάννης, ας έρθει ο… Κυριάκος Μητσοτάκης!

Την Κυριακή υποστήριξε ο κ. Γκλέτσος θα μιλήσει το 61% και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Καταλήγοντας ο κ. Γκλέτσος τόνισε με έμφαση: «ο μονόλογος δεν ταιριάζει στη δημοκρατία» και παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τον όμορφο αγώνα που έκαναν όλο αυτό το διάστημα σε κάθε γωνιά της Στερεάς.

Αφήστε μια απάντηση