Απ. Καραναστάσης: Οι μάσκες έπεσαν…

share on:

efthiaΜε γραπτή δήλωσή του, ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης, αναφερόμενος στη σημερινή απόφαση του υπουργείου Παιδείας, με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία πολλών πανεπιστημιακών τμημάτων, μεταξύ των οποίων και το τμήμα Λογοθεραπείας της Λαμίας, τονίζει:

Χρειάστηκαν μόλις 4 μήνες (7/7 – 7/11) για να μας δείξει η κυβέρνηση, αλλά και οι βουλευτές της Ν.Δ. που εκλέγονται στον νομό μας, πως αντιλαμβάνονται το καλύτερο μέλλον που μας υποσχέθηκαν.
Δια στόματος της Υπουργού Παιδείας αναστέλλεται (μεταξύ άλλων) η λειτουργία του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ενός σημαντικού τμήματος που με αγώνες είχαμε εξασφαλίσει για την περιοχή μας.
Οι βουλευτές της ΝΔ του νομού μας, που ευθύνονται απόλυτα για το κλείσιμο του Πανεπιστημίου Στερεάς – τουλάχιστον οι δύο που κατείχαν δημόσια αξιώματα (Υπουργός, Δήμαρχος) την εποχή που έκλεισε – αλλά και οι οποίοι (όλοι τους) πολέμησαν με κάθε τρόπο τον νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης, που έφερε στην πόλη μας έξι σημαντικά τμήματα ενός ενεργού και καταξιωμένου Πανεπιστημίου της χώρας, μπορούν σήμερα να χαίρονται.
Θυμίζω ότι, λίγο πριν, με συνοπτικές διαδικασίες καταργήθηκαν και τα διετή προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, δηλαδή τα αναβαθμισμένα δημόσια ΙΕΚ που με νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργούσαν στα πλαίσια των κατά τόπους ΑΕΙ. Αβαντάρουν έτσι, ξεδιάντροπα, τα ιδιωτικά ΙΕΚ και τα κολλέγια, ξεπληρώνοντας τα προεκλογικά τους γραμμάτια.
Ύστερα από αυτά, πόσο υποκριτική μπορεί να είναι η πρόσφατη ανακοίνωση του κ. Σταϊκούρα για άμεση μελέτη επέκτασης των υποδομών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην περιοχή μας;
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
Εκμεταλλευτήκατε τα οικονομικά προβλήματα του λαού, που εσείς δημιουργήσατε, κερδίσατε τις εκλογές με ψεύτικες υποσχέσεις και συνεχίζετε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
ΩΣ ΕΔΩ !!!
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ και θα εισπράξετε τα επίχειρα των πράξεών σας.

 

Αφήστε μια απάντηση