Αρχίζει αύριο Σάββατο το παζάρι Λαμίας με συναυλία «Τι τρανός χορός θα γένει»

share on:

Με τη συναυλία «Τι τρανός χορός θα γένει», που θα μας ταξιδέψει μουσικά με ήχους της ελληνικής παράδοσης, ανοίγει τις πύλες της αύριο, Σάββατο 9 Σεπτέμβρη η Εμποροπανήγυρη Λαμίας 2017, ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1856 και συνεχίζει την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ρούμελης για περισσότερο από ενάμιση αιώνα. 

Το παζάρι Λαμίας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Σεπτέμβρη στην οδό Φιλίας, δίπλα από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η έναρξη θα γίνει αύριο και ώρα 20.30 με τη συναυλία  της ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» της Νέας Ιωνίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσίγιαννη. Τραγουδούν: Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη και Ασπασία Στρατηγού.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο χώρο του δυτικού parking παραπλεύρως της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Τις ημέρες της Εμποροπανήγυρης θα κυκλοφορεί το ανανεωμένο τρενάκι του Δήμου Λαμιέων με καθημερινά δρομολόγια που θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2017. Το τρενάκι θα κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης μας από τις 19.00-21.00 και η εκκίνηση των δρομολογίων θα γίνεται από το χώρο έμπροσθεν του 11ου Δημοτικού (επί της οδού Ελύτη, έναντι της Π.Ε.Λ.).

Η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι: Ελύτη, Ανδρέα Παπανδρέου, Παπαποστόλου, Όθωνος, πλατεία Λαού, Καραϊσκάκη, Καζούλη, Υψηλάντου, πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Διάκου, πλατεία Πάρκου, Καποδιστρίου, Λεωνίδου, Αθηνών, Βασιλικών, Ελύτη.

Η διαδρομή παρέχεται δωρεάν, ο μέγιστος αριθμός επιβατών είναι τα 46 άτομα, ενώ τα ανήλικα παιδιά κάτω των 14 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά  από ενήλικες.

Αφήστε μια απάντηση