Αυτές είναι οι 18 ομάδες της Α’ κατηγορίας Φθιώτιδας 2020-21

share on:

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις και τις αποφάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας, για τα τοπικά πρωταθλήματα, την άνοδο του Οπούντιου Μαρτίνου στην Γ’ Εθνική, όπου παρέμεινε και η Αταλάντη, καθώς και την άνοδο 6 ομάδων από την Β’ κατηγορία, το μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα προέκυψε για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με 18 ομάδες, από 14 που είχε φέτος.

Βέβαια όλα αυτά επί χάρτου, αφού κανείς δεν γνωρίζει αν όλες αυτές οι ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία. Επίσης προβληματισμός υπάρχει και στο θέμα της διαιτησίας, αφού πέρυσι με δυσκολία καλύπτονταν οι 7 αναμετρήσεις από ικανούς διαιτητές, ενώ φέτος θα έχουμε θεωρητικά 9 αγώνες κάθε Σάββατο.

Παράλληλα έχουν ακουστεί αρκετές απόψεις για τη δημιουργία δύο ομίλων στο πρωτάθλημα ώστε να μειωθούν οι αποστάσεις των σωματείων. Από τη σημερινή, όμως, μορφολογία των ομίλων, στη Λοκρίδα έχουμε μόνο 7 ομάδες, οπότε το ενδεχόμενο να πάνε κάποιες ομάδες εκεί, από την κεντρική Φθιώτιδα, θεωρείται σχεδόν απίθανο.

Το ποιο σοβαρό όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αυτή την εποχή, τα σωματεία και η ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι το οικονομικό για το οποίο αν δεν βρεθεί λύση θα υπάρξουν τραγικές εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Με την ευκαιρία να δούμε πως διαμορφώθηκε η Α’ κατηγορία μετά τις χθεσινές αποφάσεις:

Προοδευτική Λάρυμνας

Νέο Κρίκελλο

Μώλος

Μαλεσίνα 2008

Καλύβια

Ολυμπιακός Λαμίας

Στυλίδα

Δάφνη Λιβανατών

Νίκη Αγ. Παρασκευής

Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας

Βαθύκοιλο

Άρης Αγ. Κων/νου

Δαφνησιακός Αρκίτσας

Ευρυτανικός Λαμίας

Ηράκλεια

Ρεγκίνι

Αστέρας Σταυρού

ΑΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση