Αυτή είναι η σύνθεση της Οικονομικής και Ποιότητας ζωής του Δομοκού

share on:

Επαναλήφθηκαν χθες το μεσημέρι στο Δομοκό οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής, μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης να ακυρώσει την διαδικασία της 1ης Σεπτέμβρη, γιατί όπως υποστηρίζει πραγματοποιήθηκε κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου74 του Ν. 3852/10.

Έτσι χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού έγιναν από την αρχή οι εκλογές και αναδείχτηκαν τα μέλη των δύο Επιτροπών που έχουν διάρκεια θητείας μέχρι τις 6 Νοέμβρη του 2021.

Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παληγεώργος έκανε μια σύντομη αναδρομή στο θέμα, ενώ τοποθετήθηκαν και οι αρχηγοί των τριών παρατάξεων (Λιόλιος, Τζιαχρήστας, Νιάνιος), σε καλό κλίμα.

Ψήφισαν συνολικά 24 Δημοτικοί Σύμβουλοι (απουσίαζαν τρεις) από τους οποίους οι δύο της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισαν λευκό.

Να δούμε ποιοι εκλέχτηκαν τακτικοί των Επιτροπών και ποιοι αναπληρωματικοί:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μπ. Λιόλιος (δήμαρχος), Ν. Καναβός, Α. Λαϊνάς (Αντιδήμαρχοι), Α. Καλαμπαλίκης, Ν. Λελεντζής (δημοτική αρχή), Δ. Τζιαχρήστας, Μπ. Βασιλόπουλος (αντιπολίτευση)

***  Αναπληρωματικοί: Ν. Αυγέρη-Χριστοπούλου, Χ. Παπάρας και Λ. Γρίβα, Γ. Κόγιας

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Μπ. Λιόλιος (δήμαρχος), Α. Τσαλαφούτας, Ν. Καλημέρης (Αντιδήμαρχοι), Γιάν. Σκαρμούτσος, Α. Σδρους (δημοτική αρχή), Δ. Σταυρόπουλος, Λ. Γρίβα (αντιπολίτευση).

***   Αναπληρωματικοί: Χ. Παπάρας, Ν. Αυγέρη-Χριστοπούλου και Γιάν. Γκανίδης, Ν. Ζώτος

***  Στο περιθώριο της ειδικής συνεδρίασης, συζητήθηκε η προοπτική τα δημοτικά συμβούλια να γίνονται βράδυ και όχι μεσημέρι, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου.

Αφήστε μια απάντηση