Αύριο Δευτέρα η ανοιχτή γενική συνέλευση του κινήματος στη Λαμία

share on:

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η 36η απευθείας διάθεση προϊόντων με μέλι, τυρί, πατάτες, αλεύρι, κρεμμύδια, σκόρδα, κελυφωτά φιστίκια, φασόλια, λιαστή ντομάτα, φακές, ρεβύθια, φάβα και φυσικά καθαριστικά του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου ΒΙΟΜΕ. Όλα άριστα ελληνικά προϊόντα, σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες».

Στην ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί η Φόρμα Αξιολόγησης για 7/10/2017. Η αξιολόγηση είναι φυσική συνέχεια της παραγγελίας, σημαντική για τη διατήρηση της ποιότητας και τη διαρκή βελτίωση. Όλες οι γνώμες φαίνονται στη Λίστα αξιολόγησης για 7/10/2017, με απόκρυψη προσωπικών στοιχείων.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το κίνημα:

«συνεχίσαμε και τις καθιερωμένες συλλογές: φαρμάκων, πλαστικών καπακιών και τηγανέλαιου.

Για την υποστήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη, υπήρχε επιλογή προσφοράς μέσω της Φόρμας Παραγγελιών ποσοτήτων αξίας 0,5 έως 2 ευρώ σε μέλι, τυρί, πατάτες, αλεύρι, κρεμμύδια, φασόλια και φακές.

Όλα όσα συγκεντρώθηκαν από αυτές τις προσφορές, μαζί με όσα έδωσαν ως επιπλέον προσφορά οι ίδιοι οι παραγωγοί, θα μοιραστούν αναλογικά στις οικογένειες εντός της εβδομάδας.

Συνεχίζουμε, πιστοί πάντα στις θεμελιώδεις μας αρχές για συμμετοχικές διαδικασίες, με την ανοιχτή Γενική Συνέλευση της κίνησης, για να συζητήσουμε τα έως τώρα πεπραγμένα και το μέλλον μας.

Σας καλούμε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, στη 13η ανοιχτή Συνέλευση του «Κάστρου Αλληλεγγύης».

Τα προτεινόμενα για συζήτηση θέματα είναι:

  • Απολογισμός δράσεων Κίνησης και Πανελλαδικού Δικτύου – Εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο
  • Αναγκαιότητα ύπαρξης & εξέλιξη της Κίνησης – Προτάσεις για την ενίσχυση και διάδοσή της
  • Ενημέρωση & συζήτηση για τη Βιβλιοθήκη – Παράλληλες δράσεις – Προτάσεις νέων δράσεων
  • Εγγραφή νέων εθελοντών – Εκλογή νέας Συντονιστικής Ομάδας – Καταμερισμός εργασιών

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν συμμετάσχει ή θέλουν να συμμετέχουν ως αγοραστές και ως εθελοντές και όλους τους παραγωγούς που συνεργάστηκαν ή θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας.

Η μαζική συμμετοχή στη λήψη και στην υλοποίηση των αποφάσεων, είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίζει αποτελεσματικά ένα εθελοντικό συνεργατικό εγχείρημα σαν το «Κάστρο Αλληλεγγύης».

Ελπίζουμε η ανταπόκριση στο κάλεσμα να είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε δυναμικά».

 

Αφήστε μια απάντηση