Πολιτική

Αύριο η παρουσίαση του σχεδίου εμβολιασμού των πολιτών

«Όπως γνωρίζετε έχει ήδη ανασταλεί από σήμερα και για δύο εβδομάδες η διά ζώσης λειτουργία των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων καθώς και των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι όμως απολύτως σαφές ότι η αναστολή δεν βασίστηκε στο επιδημιολογικό φορτίο των σχολικών μονάδων το οποίο εξακολουθεί να παραμένει χαμηλό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Το πρόβλημα όπως επισημαίνουν οι ειδικοί δεν είναι η μετάδοση στο σχολικό περιβάλλον αλλά η έντονη κινητικότητα που προκαλείται από γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο καθώς και από δασκάλους και διοικητικό προσωπικό».

Επεσήμανε πως «σε αυτήν ακριβώς τη διαπίστωση βασίστηκε και σχετική εισήγηση της Επιτροπής των Επιδημιολόγων. Είναι περισσότερα από 650.000 παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και γίνονται αντίστοιχες μετακινήσεις των συνοδών τους. Αιτία λοιπόν της απόφασης είναι η κινητικότητα μέρους του πληθυσμού και στόχος ο περιορισμός της».

Στο σημείο αυτό τόνισε πως «για τη διατήρηση της επαφής των παιδιών με την εκπαιδευτική διαδικασία άρχισαν από σήμερα το πρωί να προβάλλονται από την ΕΡΤ2 τηλεοπτικά μαθήματα για τους μαθητές του Δημοτικού. Πρόκειται για μια δοκιμασμένη επιτυχημένη πρακτική που είχε υιοθετηθεί και κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Από την Τετάρτη, μετά τη σχολική αργία της 17ης Νοέμβρη θα ξεκινήσει για τη βαθμίδα αυτή και η τηλεκπαίδευση. Θα είναι υποχρεωτική και θα γίνεται από τις 02.00 έως τις 05.00 για τα Δημοτικά και από τις 02.00 έως τις 04.20 για τα Νηπιαγωγεία.

Σημειώνεται δε πως σήμερα Δευτέρα, οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν έστω ένα παιδί έως 15 ετών, μπορούν να εργάζονται είτε με μειωμένο ωράριο κατά 25% είτε με εναλλακτικό ωράριο που θα συμφωνήσουν με την υπηρεσία τους είτε να κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού».

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε πως «αντίστοιχα μέτρα ισχύουν και για τους εργαζόμενους γονείς του ιδιωτικού τομέα».

Η τήρηση των μέτρων αποτελεί κοινή υποχρέωση και εξαιρέσεις δεν δικαιολογούνται

«Παράλληλα η διοίκηση κάθε δημόσιας υπηρεσίας είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίσει ότι οι υπάλληλοι που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου είτε θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τηλεργασία είτε θα κάνουν χρήση άδειας», επισήμανε ο κ. Πέτσας.

«Στις επόμενες δύσκολες μέρες», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «καλείται και η αυτοδιοίκηση να συμβάλει στη στήριξη της κοινωνίας και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων ομάδων. Το προσωπικό που εργάζεται στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί σε κρίσιμες κοινωνικές υπηρεσίες. Ιδίως μάλιστα για την ενίσχυση του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» που στηρίζει συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας και όσους άλλους έχουν ανάγκη».

Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι «η τήρηση των μέτρων αποτελεί κοινή υποχρέωση και εξαιρέσεις δεν δικαιολογούνται. Για τον σκοπό αυτό έχουν ενταθεί και θα συνεχιστούν με τους ίδιους ρυθμούς οι έλεγχοι για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων. Σημειώνεται ότι οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της ΔΗΜΕΑ, της ΕΑΔ, της Δημοτικής Αστυνομίας και των περιφερειών έκαναν το τριήμερο από την Παρασκευή έως και την Κυριακή συνολικά 195.000 ελέγχους και κατέγραψαν 6279 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού. Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 536.700 ευρώ και αναστολή λειτουργίας σε 2 καταστήματα για μη τήρηση των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού».

Οι επόμενες μέρες είναι οι πιο κρίσιμες στη μάχη μας με τον κορωνοϊό

Ο κ. Πέτσας σημείωσε στη συνέχεια πως «παρά τη σχετικά καλύτερη θέση τής Ελλάδας έναντι των περισσότερων άλλων ευρωπαϊκών κρατών, καταγράφεται σημαντική αύξηση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και δυστυχώς θανάτων» και τόνισε:

«Κινούμαστε σε δύο επίπεδα: Το πρώτο είναι η ενίσχυση του Συστήματος Υγείας για να αντέξει το δεύτερο μεγάλο κύμα της πανδημίας. Αυτή τη στιγμή είναι σε λειτουργία 1.170 κρεβάτια ΜΕΘ έναντι των 557 που είχε αφήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Από αυτά τα μισά περίπου είναι ΜΕΘ για covid περιστατικά. Έχουμε ήδη προβεί σε περισσότερες από 7.000 προσλήψεις και προχωράμε σε έκτακτη αξιοποίηση ιατρικού προσωπικού. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μήνες οι κλίνες στις ΜΕΘ ανέρχονταν σε 930 εκ των οποίων οι 229 διατίθεντο για τη νοσηλεία ασθενών με covid-19.

Τη στιγμή αυτή καθώς αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία της χώρας το υπουργείο Υγείας εφαρμόζει το σχεδιασμό για αύξηση των κλινών ΜΕΘ covid όπως έκανε και στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Το δεύτερο επίπεδο είναι ο άμεσος περιορισμός της διασποράς του κορονοϊού στην κοινότητα τόσο γιατί το νέο κύμα είναι πολύ πιο σφοδρό από το πρώτο, όσο και γιατί υπάρχει κόπωση όλων μας μετά από οχτώμισι μήνες πολέμου απέναντι σε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Οι επόμενες μέρες είναι οι πιο κρίσιμες στη μάχη μας με τον κορονοϊό και χρειάζεται να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας».

Εξασφαλίσαμε 25 εκατ. δόσεις του εμβολίου. Αύριο η παρουσίαση του σχεδίου εμβολιασμού

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «με τη βοήθεια της επιστήμης είμαστε κοντά στο εμβόλιο. Το γεγονός αυτό μας επιτρέπει να δούμε μέσα από την καταχνιά της πανδημίας την κορυφή του βουνού στο οποίο ανεβαίνουμε τόσους μήνες. Ας μην χαλαρώσουμε για να μην κυλήσουμε πίσω. Η χώρα μας με τις προαγορές που έκανε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξασφάλισε 25 εκατομμύρια δόσεις και προχωρά στο σχεδιασμό του εμβολιασμού εντάσσοντας στις πρώτες φάσεις το υγειονομικό προσωπικό και τις ευπαθείς ομάδες. Αύριο στις 14.00 στο υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου, θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους των κομμάτων για τις επιστημονικές εξελίξεις ανάπτυξης των εμβολίων covid-19 και τον τρόπο με τον οποίο η χώρα μας, όπως όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα προμηθευτεί μέσω κοινού ευρωπαϊκού μηχανισμού τα εμβόλια. Θα παρουσιαστεί επίσης και θα συζητηθεί το σχέδιο του εμβολιασμού του πληθυσμού».

Κανένας δεν μπορεί από τη μια να καλεί «σε καραντίνα» και από την άλλη να προσφέρει κάλυψη σε αντιδραστικούς αρνητές της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε.

Ακολούθως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στον φετινό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου τόνισε: «Στις δύσκολες αυτές ώρες, είναι αυτονόητο πως οφείλουμε να τιμήσουμε την αυριανή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με έναν διαφορετικό τρόπο. Όπως διαφορετικά γιορτάσαμε το Πάσχα και όπως διαφορετικά -χωρίς παρελάσεις- τιμήσαμε την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου, έτσι διαφορετικά θα τιμήσουμε και αυτή τη σημαντική για τη Δημοκρατία μας επέτειο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε σχετική έκκληση από το βήμα της Βουλής και οι υπουργοί Επικρατείας και Προστασίας του Πολίτη Γ. Γεραπετρίτης και Μ. Χρυσοχοΐδης, επικοινώνησαν με τα πολιτικά κόμματα για να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί.

Συγκεντρώσεις και πορείες -την ώρα που ισχύει γενικό lockdown- δεν επιτρέπονται. Θα έδιναν το λάθος μήνυμα και θα προκαλούσαν ρήγμα στην ομοψυχία που είναι απαραίτητη για να τηρηθούν τα μέτρα, ώστε να βγούμε από το lockdown όπως έχει προγραμματιστεί. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καλεί τους πολίτες σε απείθεια κατά των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Και κανένας δεν μπορεί από τη μια να καλεί «σε καραντίνα» και από την άλλη να προσφέρει κάλυψη σε αντιδραστικούς αρνητές της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε. Σε μια πορεία, ο μόνος που θα γιορτάσει είναι ο κορονοϊός. Ας επιδείξουμε όλοι υπευθυνότητα στην πιο κρίσιμη ώρα της μάχης».

Και αναφέρθηκε ειδικά στο σημερινό μήνυμα του πρωθυπουργού λέγοντας πως όπως ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε “Απέναντι στον κίνδυνο της χούντας, οι πρωτοπόροι του Πολυτεχνείου στάθηκαν άοπλοι. Απέναντι στον κίνδυνο του θανάτου, εμείς οπλιζόμαστε με τη συνείδησή μας. Αυτή την κρίσιμη στιγμή, δεν μπορεί η ιστορική επέτειος να γίνεται αιτία διχασμού και οι ανθρώπινες ζωές πεδίο κομματικών πειραματισμών. Γι’ αυτό και καλώ όλα τα κόμματα σε αυτοσυγκράτηση. Και τους πολιτικούς αρχηγούς σε μία από κοινού πρωτοβουλία τιμής στο Πολυτεχνείο. Με επικεφαλής την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με μία λιτή επίσκεψη και με ένα λουλούδι. Αλλά με πολλή ευθύνη για το καλό των Ελλήνων και της πατρίδας”. »

Η συνολική “ ένεση” ρευστότητας στην πραγματική οικονομία αναμένεται να υπερβεί τα 11-12 δισ. ευρώ

Πριν ολοκληρώσει την εισαγωγική του τοποθέτηση στην εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Σε ό,τι αφορά την οικονομία, με τις νέες πρωτοβουλίες που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη Βουλή των Ελλήνων, απέδειξε, άλλη μια φορά, ότι νοιαζόμαστε για τη στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Ταυτόχρονα, απέδειξε ότι μπορούμε. Το άυλο κεφάλαιο που έχουμε χτίσει με συνέπεια και συνέχεια -η εμπιστοσύνη, δηλαδή, που έχει οικοδομηθεί σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο από τις αγορές και την επενδυτική κοινότητα προς την ελληνική οικονομία- μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέτουμε επιπλέον κονδύλια ώστε να σταθούμε δίπλα στους πιο αδύναμους.

Η κυβέρνηση στέκεται, όπως το έχει κάνει μέχρι σήμερα, με έμπρακτη στήριξη κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη. Πριν τα Χριστούγεννα, θα δοθεί ενίσχυση σε άτομα που δεν έχουν τύχει της ενίσχυσης της Πολιτείας μέσω των μέτρων για την πανδημία και βρίσκονται στη βάση της εισοδηματικής πυραμίδας.

Πέραν των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, στο νομοσχέδιο για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων πληττόμενων από το lockdown τριών εβδομάδων που θα κατατεθεί στη Βουλή, θα περιλαμβάνεται τροπολογία που θα δίνει λύση στο πρόβλημα των ακάλυπτων επιταγών. Η τροπολογία θα προβλέπει το “πάγωμα” αποπληρωμής των επιταγών για 75 ημέρες, ενώ θα ενταχθούν κι άλλες ρυθμίσεις όπως η παράταση του ΦΠΑ στο 6% για τις μάσκες και μετά το τέλος του έτους.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη προχωράμε στην υλοποίηση του 4ου κύκλου, τις προσεχείς ημέρες, και του 5ου κύκλου, τον επόμενο μήνα, της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, με σημαντικά διευρυμένο πεδίο δικαιούχων. Και στους δύο κύκλους, το 50% της ενίσχυσης δεν θα επιστραφεί στο κράτος, ενώ αθροιστικά θα διοχετευθούν πόροι συνολικού ύψους 1,7 δισ. ευρώ στην πραγματική οικονομία. Έτσι, η παροχή ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις, μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, θα ξεπεράσει συνολικά τα 5 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους. Μαζί με τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΤΕΠΙΧ ΙΙ και του Εγγυοδοτικού Μηχανισμού, η συνολική “ένεση” ρευστότητας στην πραγματική οικονομία αναμένεται να υπερβεί τα 11-12 δισ. ευρώ».

Η ανευθυνότητα ξεχειλίζει στην αντιπολίτευση

«Γιορτάσαμε διαφορετικά το Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες μας, δεν παρελάσαμε την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου. Βρήκαμε τρόπο να τιμήσουμε σημαντικές γιορτές και παραδόσεις με διαφορετικό τρόπο. Το ίδιο θα κάνουμε και την 17 Νοεμβρίου. Όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν ένταση να ξέρουν ότι απομονώνονται από τους πολίτες, οι οποίο αντιλαμβάνονται ότι φέτος πραγματικά είναι αλλιώς για να προστατευθεί η δημόσια υγεία. Επομένως η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της, θα εφαρμόσει το επιχειρησιακό της σχέδιο και δεν θα επιτραπούν πορείες» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Υπάρχει τρόπος με κατάθεση στεφάνων, και η πρόσκληση του πρωθυπουργού που είναι στο τραπέζι, προκειμένου οι αρχηγοί των κομμάτων μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τιμήσουν συμβολικά αυτή την ιστορική επέτειο, μια μεγάλη στιγμή για τη δημοκρατία, μας και είναι βέβαιο ότι και οι αγωνιστές εκείνης της εποχής αυτό θα ήθελαν σήμερα» προσέθεσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι πριν από τέσσερα χρόνια τέτοια μέρα είχε απαγορευθεί οποιαδήποτε συγκέντρωση, πορεία ή συνάθροιση με αφορμή την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα. «Δεν χρειάστηκε να φτάσουμε σε τέτοιου είδους συζητήσεις, γιατί η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε απέναντι της υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις όπως η ΝΔ» είπε, συμπληρώνοντας, «ενώ τώρα που έχουμε την πανδημία που επιβάλλει ανάλογους περιορισμούς η ανευθυνότητα ξεχειλίζει στην αντιπολίτευση».

Επιπλέον τόνισε ότι «δεν υπάρχει σχέδιο πόλωσης, υπάρχει ένα σχέδιο κοινής λογικής. Και κοινή λογική σήμερα είναι ότι δεν πρέπει να γίνουν εκδηλώσεις, όπως μια πορεία η οποία θα δημιουργήσει πρόβλημα διασποράς του κορονοϊού στην κοινότητα».

«Και επισημαίνουμε την ανευθυνότητα όσων κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν. Και έχουν τόσο μεγάλη ιδεολογική αγκύλωση που δεν μπορούν να δουν το αυτονόητο το οποίο επικροτεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων» σημείωσε.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων είπε ότι πρόκειται για συνδικαλιστικό όργανο και δεν έχει κανένα ρόλο να δίνει γνωμοδοτήσεις. «Δεν προβλέπεται στο καταστατικό του και είναι κάτι το οποίο ξεφεύγει από τη νομιμότητα, η διατύπωση τέτοιου είδους γνωμοδότησης. Από την άλλη είναι ξεκάθαρο, όπως έχουν τοποθετηθεί δημόσια πολλοί συνταγματολόγοι, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Μανιτάκης, ο κ. Αλεβιζάτος, ο κ. Μποτόπουλος, ότι είναι συνταγματική η απαγόρευση για λόγους που επιβάλλει η προστασία της δημόσια υγείας. Τα θέματα αυτά κρίνονται από τον φυσικό δικαστή και είναι αδιανόητο η ίδια η Ένωση να κάνει τέτοιου είδους εκτιμήσεις πριν αποφανθεί ο δικαστής» σημείωσε.

Επίσης επισήμανε ότι η διάταξη η οποία προβλέπει αυτή την απαγόρευση έχει ψηφιστεί από τη Βουλή με το νόμο 4683 το 2020, άρθρο 68 παράγραφος 2, και κατά τη συζήτηση κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έθεσε θέμα αντισυνταγματικότητας. «Επομένως δεν πρόκειται για καμία αντισυνταγματική ενέργεια αλλά μια επιβαλλόμενη ενέργεια στην ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας» είπε.

Σε ερώτηση για το τι θα συμβεί εάν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης δεν δεχτούν την πρόταση του πρωθυπουργού είπε ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έκανε μια υπεύθυνη πρόταση. «Είναι ώρα να στείλουμε μήνυμα ενότητας, είναι αυτονόητο ότι αυτό ζητάει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Η ελληνική κοινωνία είναι ώριμη να αποδεχθεί τέτοιου είδους διευθετήσεις, προκειμένου να προστατευθεί το μείζον που είναι η δημόσια υγεία. Επομένως όσοι αποφασίσουν να μην ακολουθήσουν αυτή την προτροπή και την πρόταση του πρωθυπουργού θα εκτεθούν στα μάτια της κοινής γνώμης. Μακάρι να μην επιλέξουν αυτό το δρόμο, αλλά το δρόμο της ομοψυχίας και της ενότητας, γιατί πραγματικά φέτος είναι αλλιώς και για τη γιορτή του Πολυτεχνείου» τόνισε.

Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκρηξη του τελευταίου διαστήματος

Ο κ. Πέτσας επισήμανε ότι αυτή τη εβδομάδα θα δούμε δύο αντιφατικές εξελίξεις. «Πρώτον θα συνεχίζει να υπάρχει μια αυξημένη πίεση στο Σύστημα Υγείας. Οι εισαγωγές στον ΜΕΘ και οι διασωληνωμένοι και δυστυχώς και οι θάνατοι θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα και αυτή την εβδομάδα, καθώς θα δούμε τις συνέπειες των υψηλών κρουσμάτων των προηγούμενων εβδομάδων. Αντίθετα θα ξεκινήσει σταδιακή κάμψη του αριθμού των κρουσμάτων το επόμενο χρονικό διάστημα. Άρα αυτό που κοιτάζουμε είναι να περιορίσουμε την κινητικότητα για να έχουμε πιο γρήγορη πτώση της επιδημιολογικής καμπύλης και του αριθμού των κρουσμάτων για να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η πίεση από το σύστημα υγείας» είπε, σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή πρόσθετα μέτρα δεν υπάρχουν στο τραπέζι αλλά μόνο η τήρηση των υφιστάμενων μέτρων.

Επιπλέον τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκρηξη του τελευταίου διαστήματος και αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει ολόκληρη τη χώρα ως μια υγειονομική επικράτεια.

«Θα γίνει αύξηση των ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη, όπως γίνεται όλες τις τελευταίες ημέρες, αν αυτό φτάσει σε κάποια όρια θα έχουμε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα ακόμη και την επίταξη ιδιωτικών κλινών και θεραπευτηρίων. Επίσης θα έχουμε μετακίνηση στις υπόλοιπες υγειονομικές περιφέρειες της χώρας και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτή κρίση. Είμαστε σε ένα πόλεμο και οι επόμενες 7-10 ημέρες είναι κρίσιμες» είπε.

Για την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε εποικοδομητική τη στάση της Εκκλησίας όλο αυτό το διάστημα, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ζήτημα στοχοποίησης αλλά υπάρχουν κατά καιρούς ζητήματα που δοκιμάζουν συνήθεις και παραδόσεις εξαιτίας του κορονοϊού. «Ενωμένοι θα βγούμε από την κρίση και δεν χρειάζεται στοχοποίηση κανενός» είπε.

Σχετικές αναρτήσεις

Χειμάρας: Καμία διάταξη δεν καταλύει το δικαίωμα της απεργίας ούτε καταργεί το 8ωρο

efthia

Πολλά γυμναστήρια έμειναν εκτός χρηματοδότησης

efthia

Ομιλία Κοτρωνιά στη Βουλή για την προστασία της Εργασίας

efthia
Φόρτωση....

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο