Βραβεύτηκαν οι μαθητές της Φθιώτιδας που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες

share on:

Τηρώντας μια παράδοση εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια το Δ.Σ. του Παραρτήματος Λαμίας του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών τίμησε και φέτος τους μαθητές των Λυκείων της Φθιώτιδας, οι οποίοι αρίστευσαν με τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2020, και τους απένειμε πάπυρο-έπαινο και μια εικόνα της Παναγίας ως συμβολικό δώρο.

Η βράβευση αυτή των μαθητών, βέβαια, λόγω των συνθηκών και των μέτρων προστασίας έλαβε χώρα εφέτος δια του … ταχυδρομείου και οι έπαινοι και τα αναμνηστικά δώρα απεστάλησαν στους μαθητές προσωπικά, ενώ μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβρη η τελετή της απονομής πραγματοποιούταν στον συνεδριακό χώρο του Κάστρου, συνοδευόταν από ξενάγηση των μαθητών και των οικογενειών τους στο αρχαιολογικό Μουσείο από ξεναγό αρχαιολόγο και είχαν όλοι την ευκαιρία να γνωριστούν και να ευχηθούν δια ζώσης στα παιδιά «Καλή Σταδιοδρομία» απολαμβάνοντας τον φιλόξενο χώρο του Κάστρου της Λαμίας.

Παρόλο που τα φετινά δεδομένα ανέστειλαν την καθιερωμένη εκδήλωση, η παράδοση αυτού του θεσμού συνεχίζεται.

Με τον τρόπο αυτό, η επιβράβευση και διάκριση μιας επιτυχίας που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αποτελεί κίνητρο για περαιτέρω εξέλιξη και δημιουργικότητα.

Αφήστε μια απάντηση