Β. Κυριακάκης: Μαζί με τους δημότες αλλάζουμε τον Δήμο μας

share on:

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί με τους δημότες αλλάζουμε το Δήμο μας, αλλάζουμε τη ζωή μας! Διεκδικούμε μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο για το μέλλον που μας αξίζει!», ο υποψήφιος Δήμαρχος με την Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία Βασίλης Κυριακάκης, παρουσίασε απόψε στο γεμάτο Εργατικό Κέντρο της Λαμίας, τις βασικές προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού και τον μεγαλύτερο αριθμό των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης.

Όπως τόνισε ο κ. Κυριακάκης στην ομιλία του «Οι υποψήφιοί μας στο επόμενο διάστημα θα στείλουν δυναμικά το μήνυμα ανατροπής σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πολίτη του Δήμου Λαμίας».

Παράλληλα διευκρινίστηκε ότι η λίστα των υποψηφίων  του Συνδυασμού παραμένει ανοικτή σε κάθε ενεργό συμπολίτη μας που θέλει να πορευτεί μαζί μας σ’ αυτό τον ωραίο αγώνα.

 Σε ανακοίνωση της Παρέμβασης Πολιτών αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης τονίζονται τα ακόλουθα:

«Σήμερα η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία πραγματοποίησε την Παρουσίαση των βασικών προγραμματικών θέσεων και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες της πόλης μας για την αθρόα προσέλευσή τους και τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στην πρόταση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία και στους υποψηφίους ώστε να δώσουμε στη Λαμία τη θέση που της αξίζει».

 

Αφήστε μια απάντηση