Γέφυρα ζωής από το Νοσοκομείο Λαμίας

share on:

Στις 31 Αυγούστου με μεγαλείο ψυχής συγγενείς ασθενούς η οποία νοσηλεύονταν εγκεφαλικά νεκρή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, μετά από αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της και να δώσουν ελπίδα για ζωή σε συνανθρώπους μας.

Με το συντονισμό της δωρεάς οργάνων υπό την εντατικολόγο γιατρό της ΜΕΘ Μαρίας Ψωμά και σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια γέφυρα ζωής, η οποία κατέληξε σε ασθενείς λήπτες σε Ελλάδα και Αυστρία.

Το νοσοκομείο Λαμίας για ακόμα μια φορά πρωτοστατεί στην Δωρεά Οργάνων και στην ενίσχυση του θεσμού που υπηρετεί ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων.

Η Διοίκηση Νοσοκομείου Λαμίας με ανακοίνωσή της «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ και του Χειρουργείου που συμμετείχε και ολοκλήρωσε αυτή την δύσκολη διαδικασία.

Πάνω από όλα όμως εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη οικογένεια της εκλιπούσης δωρήτριας, αλλά και τα συγχαρητήριά μας αναγνωρίζοντας ότι παρά την φόρτιση και θλίψη τους συναίνεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η δωρεά και μετέτρεψαν έτσι την απώλεια τους σε δώρο ζωής.

Ας αποτελέσουν παράδειγμα και πρότυπο για όλους».

                                                                       

Αφήστε μια απάντηση