Γίνονται κανονικά τα μπαράζ για μια θέση στην Α’ Εθνική

share on:

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές των δύο συλλόγων.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει ορίσει τα δύο παιχνίδια να διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου, με… έπαθλο για το νικητή μια θέση στην Α’ Εθνική  της σεζόν 2020-21.

Όμως, τόσο η ακριτική ομάδα, όσο και η «ελαφρά ταξιαρχία» είχαν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να μη διεξαχθεί ο διπλός αγώνας μπαράζ, καθώς παρουσιάζουν μεγάλες ελλείψεις στο ρόστερ τους, αφού έχουν λήξει τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών τους.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι δύο ομάδες θα λύσουν εντός αγωνιστικού χώρου τις… διαφορές τους και θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στη νέα σεζόν της Α’ Εθνικής. Έτσι, θα πρέπει να γίνει και η κλήρωση για τη σειρά των δύο αγώνων, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 7 Αυγούστου, αλλά αναβλήθηκε, καθώς η υπόθεση των προσφυγών της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε στις 10/8.

Παράλληλα, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η Α’  Εθνική της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 αναμένεται να διεξαχθεί με 14 ομάδες, όπως άλλωστε είχαν αποφασίσει οι ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας, οι οποίες με ψήφους 13-1 στο διοιητικό συμβούλιο της 27ης Ιουλίου είχαν ταχθεί κατά της αναδιάρθρωσης.

Αφήστε μια απάντηση