Γιαννόπουλος: Διαφέρει ποιοτικά το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

share on:

Η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε χθες βράδυ, στον Ελληνικό Κόσμο τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της. Την εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του, o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή την εκδήλωση και την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Χθες το βράδυ είχαμε την ευκαιρία όχι μόνο οι Νεοδημοκράτες αλλά και όλοι οι πολίτες να απολαύσουμε ένα θέαμα που είχε σχέση με το ευροψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

42 εκλεκτοί υποψήφιοι αντιπροσωπευτικά από όλη την Ελλάδα και από επαγγελματικές δραστηριότητες παρουσιάστηκαν μπροστά στο κατάμεστο χώρο της εκδήλωσης «Ελληνικός Κόσμος» με κεντρικά μηνύματα την ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Κράτος Δικαίου την επένδυση στην πραγματική οικονομία, την ενδυνάμωση της ευρωπαϊκής μας προοπτικής.

Μια εκλεκτή και ισχυρή ομάδα υποψηφίων που πραγματικά μας προβληματίζουν ποιον από όλους να ψηφίσουμε που θα υπηρετήσουν τις ευρωπαϊκές αξίες της παράταξής μας και το ευρωπαϊκό όραμα.

Το ψηφοδέλτιο αυτό νίκης της Νέας Δημοκρατίας αναδεικνύει συγκριτικά με τα των άλλων κομμάτων τη ποιοτική διαφορά που το βράδυ της 26ης Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα στείλει ένα μεγάλο και ξεκάθαρο μήνυμα. Μήνυμα αλλαγής και νίκης που θα είναι το προανάκρουσμα της μεγάλης νίκης στις Εθνικές Εκλογές και της πολιτικής ανατροπής που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος”.

Αφήστε μια απάντηση