Γιατί το Συνδικάτο Μετάλλου καταγγέλει τη ΛΑΡΚΟ;…

share on:

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει το Συνδικάτο Μετάλλου, με αφορμή το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι οι γιατροί του ιατρείου της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα (σχεδόν ένα μήνα) και δεν έχουν ενημερωθεί για το πότε θα πληρωθούν!

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «Κατά την γνώμη μας η απλήρωτη εργασία για τους εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ συνολικά είναι ένα βήμα πριν αρχίσει να γίνεται δεδομένο σε μηνιαία βάση.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες της. Για δεύτερο μήνα καθυστέρησε η μισθοδοσία του επιστημονικού προσωπικού. Τον προηγούμενο μήνα καθυστέρησε η μισθοδοσία του συνόλου των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και τώρα οι γιατροί.

Η Διοίκηση να πληρώσει εδώ και τώρα τους γιατρούς και να βάλει τέλος σε αυτήν την κατάσταση πριν πάρει συσωρευτικά χαρακτηριστικά.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση ως πολιτικό προϊστάμενο να συγκρουστεί με την Ε.Ε, να συμμορφώσει την μέτοχο της ΛΑΡΚΟ ΔΕΗ  και  να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να χρηματοδοτηθεί εδώ και τώρα η ΛΑΡΚΟ από τον κύριο μέτοχο το Κράτος,  εξασφαλίζοντας την παραγωγή της, την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου και πάνω απ’ όλα τα δικαιώματα των παραγωγών αυτού του πλούτου, των εργαζομένων».

Αφήστε μια απάντηση