Γιορτή κρασιού το Σάββατο στο Δίστομο

Ένας από τους πιο γνωστούς κρασότοπους της Ρούμελης, το Δίστομο, γιορτάζει  προϊόντα της αμπέλου, με τραγούδια, χορούς και φυσικά με…δωρεάν διάθεση του ονομαστού  κρασιού του!

Για 13η χρονιά  λοιπόν ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου διοργανώνει την ονομαστή ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ, αύριο Σάββατο  12 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στο Προαύλιο των Μουσείων, στην Κάτω Πλατεία της μαρτυρικής κωμόπολης.

Τη γιορτή θα πλαισιώσει η γνωστή λαϊκή ορχήστρα »ΕΝ ΠΛΩ΄΄ με λαϊκά, δημοτικά, ρεμπέτικα και νησιώτικα τραγούδια και ο χορός θα είναι ελεύθερος για όλους!

Να σημειώσουμε ότι θα διατίθενται σουβλάκια και αναψυκτικά.

Φέτος ο Πολιτισμικός Σύλλογος Δίστομου επιφυλάσσει δυο εκπλήξεις σχετικά με την Γιορτή Κρασιού : Η μία είναι ότι από τις 6 μμ, στο χώρο μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο θα λειτουργεί έκθεση δημιουργημάτων (κοσμήματα, διακοσμητικά, καλλυντικά ,έργα ζωγραφικής  κλπ) γυναικών από την ευρύτερη  περιοχή – Βοιωτία και Φωκίδα.

Η δεύτερη είναι το μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης που συνοδεύει τις ανακοινώσεις  του, καλώντας τους οδηγούς ΙΧ και μοτοσυκλετών που θα πάνε στην γιορτή  να μείνουν νηφάλιοι με κεντρικό μήνυμα: «ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ».

***  Τηλέφωνο για κρατήσεις για την Γιορτή Κρασιού Διστόμου : 6973666447 και 6978363834.

 

Αφήστε μια απάντηση