Γιορτή κρασιού το Σάββατο στο Δίστομο

share on:

Ένας από τους πιο γνωστούς κρασότοπους της Ρούμελης, το Δίστομο, γιορτάζει  προϊόντα της αμπέλου, με τραγούδια, χορούς και φυσικά με…δωρεάν διάθεση του ονομαστού  κρασιού του!

Για 13η χρονιά  λοιπόν ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου διοργανώνει την ονομαστή ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ, αύριο Σάββατο  12 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στο Προαύλιο των Μουσείων, στην Κάτω Πλατεία της μαρτυρικής κωμόπολης.

Τη γιορτή θα πλαισιώσει η γνωστή λαϊκή ορχήστρα »ΕΝ ΠΛΩ΄΄ με λαϊκά, δημοτικά, ρεμπέτικα και νησιώτικα τραγούδια και ο χορός θα είναι ελεύθερος για όλους!

Να σημειώσουμε ότι θα διατίθενται σουβλάκια και αναψυκτικά.

Φέτος ο Πολιτισμικός Σύλλογος Δίστομου επιφυλάσσει δυο εκπλήξεις σχετικά με την Γιορτή Κρασιού : Η μία είναι ότι από τις 6 μμ, στο χώρο μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο θα λειτουργεί έκθεση δημιουργημάτων (κοσμήματα, διακοσμητικά, καλλυντικά ,έργα ζωγραφικής  κλπ) γυναικών από την ευρύτερη  περιοχή – Βοιωτία και Φωκίδα.

Η δεύτερη είναι το μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης που συνοδεύει τις ανακοινώσεις  του, καλώντας τους οδηγούς ΙΧ και μοτοσυκλετών που θα πάνε στην γιορτή  να μείνουν νηφάλιοι με κεντρικό μήνυμα: «ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ».

***  Τηλέφωνο για κρατήσεις για την Γιορτή Κρασιού Διστόμου : 6973666447 και 6978363834.

 

Αφήστε μια απάντηση