Γκάφα ολκής της ΕΛ.ΑΣ: Απελευθέρωσαν λάθος κρατούμενο στην Κρήτη!

share on:

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ και στο τμήμα μεταγωγών της Κρήτης όταν συνειδητοποίησαν της γκάφα ολκής που έγινε: αστυνομικοί απελευθέρωσαν λάθος κρατούμενο.

Μπέρδεψαν δύο Πακιστανούς κρατούμενους με αποτέλεσμα να ανοίξουν την πόρτα εξόδου σε αυτόν που κρατείται για απόπειρα βιασμού, ενώ το εξιτήριο αφορούσε κρατούμενο για διοικητικές υποθέσεις.

Το πρωτοφανές περιστατικό που διασύρει την ΕΛ.ΑΣ και έκανε άνω–κάτω τις αρμόδιες υπηρεσίες, συνέβη προχθές. Αν και οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο, οι γνωρίζοντες περιγράφουν ότι όταν ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης ο κρατούμενος τον οποίο αφορούσε το εξιτήριο, κοιμόταν και δεν άκουσε ότι τον φώναξαν. Τότε βρήκε την ευκαιρία ομοεθνής του, να πάρει τη θέση του.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν διασταύρωση στοιχείων και έτσι ο κρατούμενος για απόπειρα βιασμού έφυγε σαν κύριος.

Και τα τραγικά και προσβλητικά για την Ελληνική Αστυνομία λάθη δεν σταματούν εδώ. Πέρασαν ώρες μέχρι το λάθος να γίνει αντιληπτό, με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος.

Ωστόσο το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε, έστω και καθυστερημένα, απέδωσε καρπούς, αφού τελικά σήμερα ο κρατούμενος που είχε απελευθερωθεί κατά λάθος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση