Δεν συνεχίζει στη ΝΟΔΕ ο Στέλιος Κανέλλος

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, ανακοίνωσε σήμερα ο Στέλιος Κανέλλος, με γραπτή του δήλωση.

Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία τόσο με την κεντρική Διοίκηση του κόμματος, όσο και με τα τοπικά στελέχη, τους φορείς και τους πολίτες.

Ειδικότερα ο κ. Κανέλλος (η 5χρονη θητεία του στη ΝΟΔΕ του Νομού, κρίνεται πετυχημένη), στη δήλωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά από 5 χρόνια στην Προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Φθιώτιδας δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαϊου.

Θέλω να ευχαριστήσω την Κεντρική Διοίκηση της Παράταξης για την διαχρονική άψογη συνεργασία. Όλους τους διατελέσαντες Προέδρους της Παράταξης, τους διατελέσαντες βουλευτές, όλα τα στελέχη ανά την επικράτεια και τους πολίτες της Φθιώτιδας για τους αγώνες που δώσαμε και θα δώσουμε.

Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Παράταξη αποτελεί την σταθερή αναφορά και την αιχμή της πατρίδας. Έτοιμη για λύσεις, με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Ενωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, με γερές βάσεις και ανθεκτικές αξίες. Με το βλέμμα στο αύριο.

Συνεχίζω στην πρώτη γραμμή της Παράταξης.

Με γνώμονα εσάς, με πίστη και συνέπεια.

Κλείνοντας, θα αναφέρω τα λόγια του Παύλου Μπακογιάννη, την διαχρονική παρότρυνσή του σε κάθε πολίτη, ιδίως στην νέα γενιά: «Κράτα λοιπόν όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή και το μυαλό σου, ανοιχτά και για τις αυριανές σκέψεις και ιδέες σου».

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, αυτή είναι η δημιουργική Ελλάδα.

Η ψυχή και το μυαλό μας, η ελεύθερη σκέψη μας, η ταυτότητά μας.

Η συνείδησή μας.

Απέναντι σε ταμπέλες, διχασμό και λαϊκισμό.

Η Νέα Δημοκρατία είστε εσείς. Είμαστε όλοι. Είναι το ένα που τα αλλάζει όλα.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!»

 

Αφήστε μια απάντηση