Διαδήλωση τη Δευτέρα στα γραφεία του ΕΦΚΑ Λαμίας

share on:

“Αφού αρχικά με τις πολιτικές των κυβερνήσεων και τις ΕΕ που εφαρμόζονται στο όνομα της σωτηρίας της χώρας, του εκσυγχρονισμού, της δίκαιης ανάπτυξης κλπ, μας έφεραν όλους τους μικρομεσαίους αγρότες στα όρια της εξαθλίωσης και σε αδυναμία να εξασφαλίσουμε ακόμα και το καθημερινό μας φαγητό, τώρα ολοκληρώνουν τον στόχο τους: Μας πετάνε εκτός παραγωγής και μας αρπάζουν τα σπίτια και τα χωράφια μας. 

Εκμεταλλεύονται την αδυναμία στην οποία αυτοί μας έφεραν να ανταποκριθούμε στα χαράτσια, στους ληστρικούς φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές και προχωράνε σε κατασχέσεις για ασφαλιστικές οφειλές ακόμα και κάτω των 5000€ όπως αποφάσισε η κυβέρνηση, την στιγμή που το 60% των αγροτών και των οικογενειών μας είμαστε ανασφάλιστοι.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και όλο τον λαό που υποφέρει, την Δευτέρα 6 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ. στα γραφεία του ΕΦΚΑ, για να τους διαδηλώσουμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους, οργανωμένους για να αποτρέψουμε κάθε απόπειρα κατάσχεσης”.

Αφήστε μια απάντηση