Διευκρινίσεις για το πάρκινγκ στην παραλία Ραχών

share on:

Άμεση ήταν η αντίδραση για το θέμα του πάρκινγκ στην παραλία Ραχών, από τον υπεύθυνο της εγκατάστασης, που εξηγεί πως έγινε το όλο εγχείρημα και που αποσκοπούσε, θέτοντας κι αυτός προ των ευθυνών του κάθε αρμόδιο φορέα, για την «αναρχία» που παρατηρείται στην περιοχή.

Ειδικότερα στην απάντησή του υποστηρίζει τα ακόλουθα:

 

«Σχετικά με τις αντιρρήσεις για τους κώνους που τοποθετήθηκαν και για το πάρκινγκ στην παραλία Ραχών, θέλω απλά να βοηθήσω τον τόπο μου.

Το πάρκινγκ έγινε περισσότερο για να βοηθήσω τους επισκέπτες και το ίδιο το χωριό μου.

Το πάρκινγκ καθημερινώς είναι ελεύθερο για τους επισκέπτες και για τους μόνιμους κατοίκους.

Κατανοητό είναι βεβαια και λογικό, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, να μπαίνει κάποιο ελάχιστο κόστος παραμονής των αυτοκινήτων μόνο και μόνο για να βγούνε τα έξοδα του πάρκινγκ, μισθωτήρια και λοιπά έξοδα.

Όσον αφορά για τους κώνους, τοποθετήθηκαν διότι υπάρχουν πινακίδες που δεν επιτρέπουν τη στάθμευση των αυτοκινήτων, τις οποίες δεν σεβάστηκε ποτέ κανένας.

Δυστυχώς εδώ και κάποια χρόνια στο χωριό δεν σέβεται κανείς καμία πινακίδα ούτε για τα πάρκινγκ ούτε για τους μονόδρομους, με κίνδυνο να συμβούν σοβαρά ατυχήματα.

Οι αρμόδιοι δεν κάνουν τη δουλειά τους, πρέπει επιτέλους να μπει μία τάξη σε αυτόν τον τόπο.

Ας ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να δώσουν λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στο χωριό μας.

Πάντα πρέπει κάποιος αγανακτισμένος να ξεκινήσει, για να κάνουν αυτοί εκ των υστέρων το καθήκον τους. Ας το κάνουν επιτέλους.

Και όπως λέει και ο ποιητής Κώστας Βάρναλης: «δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα περιμένουν ίσως κάποιο θάμα».

 

Αφήστε μια απάντηση