Δωρεά οργάνων στο Νοσοκομείο Λαμίας

share on:

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Νοσοκομείο Λαμίας δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση, ενός συμπολίτη μας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ λόγω ρήξης ανευρύσματος εγκεφάλου.
Η λήψη των οργάνων έγινε στο χειρουργείο του Νοσοκομείου από ομάδα χειρουργών του Λαϊκού Νοσοκομείου, υπό τον συντονισμό της ιατρού της ΜΕΘ Α. Τσιρογιάννη.
Χάρη στην διαδικασία αυτή, τρεις συνάνθρωποι μας που βρίσκονται στο τελικό στάδιο νεφρικής και ηπατικής ανεπάρκειας μπόρεσαν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας αισθάνεται υπερήφανη που συμμετείχε για μια ακόμη φορά σε αυτή την μοναδική προσφορά ζωής και ανθρωπιάς.
Παράλληλα συγχαίρει όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, του Χειρουργείου, του Μικροβιολογικού και του Ακτινολογικού τμήματος που συμμετείχε και βοήθησε σε αυτή την δύσκολη διαδικασία, που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Πάνω από όλα, όμως, αξίζουν συγχαρητήρια στη οικογένεια του εκλιπόντος δωρητή, που παρά την φόρτιση και θλίψη έδωσαν την συναίνεσή τους για να πραγματοποιηθεί η δωρεά και μετέτρεψαν έτσι την απώλεια τους σε δώρο ζωής.

Αφήστε μια απάντηση