Εγγραφές στο Λύκειο Ελληνίδων της Λαμίας

share on:

Ξεκίνησαν στο Λύκειο των Ελληνίδων Λαμίας οι εγγραφές, οι οποίες θα πραγματοποιούνται  καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή (18.00-21.00) στα γραφεία του, που βρίσκονται Παλαιολόγου 26 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Σεπτέμβρη.
Μάλιστα από φέτος αρχίζει μια νέα συνεργασία για το συγκεκριμένο Λύκειο. Πρόκειται για τον χοροδιδάσκαλο Ευάγγελο Τσαγανό.
Για δεύτερη χρονιά θα λειτουργήσει και το τμήμα εκμάθησης Κρητικών χορών.
Η νεοσύστατη παραδοσιακή χορωδία θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής Χαράλαμπου Ριμπά ο οποίος θα διδάσκει και θα διευθύνει.
Το πρόγραμμα αυτό ενδέχεται να τροποποιηθεί σε περίπτωση που δεν εξυπηρετούνται κάποιοι μαθητές.
Οι δάσκαλοι αλλά και μέλη του Δ.Σ. θα βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία κατά την περίοδο των εγγραφών και θα ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους για την λειτουργία των τμημάτων.
Τα μαθήματα αρχίζουν την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 .
Την ίδια ημέρα στις 18.00 θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός στο κτίριο της οδού Παλαιολόγου.
«Ας κρατήσουν οι χοροί..» λοιπόν κι όλοι μαζί μαθητές, δάσκαλοι και Διοικητικό Συμβούλιο ας προσπαθήσουν για 44η χρονιά να διατηρήσουν, μέσα από το έργο του Λυκείου, την πλούσια πολιτισμική μας παράδοση.
***  Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων των χορευτικών ομάδων κάνοντας ΕΔΩ!

***  Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι συγχαίρουν τους χορευτές και τις χορεύτριες του Λυκείου που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τους εύχονται καλές σπουδές και τους προτρέπουν να συνεχίσουν, όπου κι αν βρίσκονται, το χορό αλλά και πάντα να θυμούνται το ΛτΕ Λαμίας απ’ το οποίο ξεκίνησαν και να έρχονται κοντά μας, όταν το επιτρέπουν οι καινούριες υποχρεώσεις τους.

 

Αφήστε μια απάντηση