Εγκρίθηκε το πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» στη Λαμία

share on:

 Εγκρίθηκε η πρόταση που είχε υποβάλλει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων στο πλαίσιο πρόσκλησης «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» του ΕΠΑνΕΚ συνολικού προϋπολογισμού 1.796.641 € με τίτλο: «TRIAGONON ΛΑΜΙΑ OPEN MALL»!

Το στοίχημα κερδήθηκε από τους συναδέλφους επιχειρηματίες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα αφού απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως μέσα από τη συνεργασία και τη συνεχή προσπάθεια μπορούν να τα καταφέρουν προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας & οικονομίας. Οι επαγγελματίες της πόλης αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια  που ξεκίνησε από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, με τη συμπαράσταση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας & με τη μεθοδική συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων υποβλήθηκε η πρόταση, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της κατάθεσης του φακέλου.

Σημειώνεται δε, ότι η πρόταση που κατατέθηκε τον περασμένο Νοέμβρη έλαβε τη 10η θέση στην κατάταξη βαθμολογίας πανελλαδικά μεταξύ των εγκεκριμένων προτάσεων!

Το σημαντικό αυτό έργο που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια, θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου της Λαμίας  στηρίζοντας ουσιαστικά τις εμπορικές επιχειρήσεις. Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα συντελέσουν στην ανάδειξη μιας ενιαίας ταυτότητας της εμπορικής περιοχής, στην προβολή – προώθηση – ανάδειξη του εμπορικού ιστού, μέσω επεμβάσεων στις προσόψεις των καταστημάτων με στόχο την κοινή τους ταυτότητα και ομοιομορφία αλλά και την ψηφιακή προβολή της κάθε επιχείρησης.

Μέσω της υλοποίησης του προγράμματος θα αναζωογονηθεί το ιστορικό μας κέντρο, θα δημιουργηθεί μια εικόνα ομοιομορφίας, εξυπηρέτησης και άνεσης των επισκεπτών-αγοραστών και θα γίνει πιο ελκυστικό το εμπορικό περιβάλλον για τους καταναλωτές.

Το ανοικτό κέντρο εμπορίου που θα δημιουργηθεί, θα μείνει και θα αποτελέσει πρόκριμα για αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση